Η Sophie Turner θέλει την Sansa Stark να "σκοτώνει περισσότερο"


Στο πλαίσιο των συνεντεύξεων του Game of Thrones, η TIME μίλησε με πολλά από τα μεγάλα μέλη του καστ της σειράς, όπως η Sophie Turner (Sansa Stark).

Η Turner είχε πολλά να πει για την εξέλιξη του χαρακτήρα της, την ζωή της, και που θα μπορούσε να καταλήξει η Sansa.

"Ήμουν 13 όταν ξεκίνησα και οι παραλληλίες μεταξύ της ιστορίας μου και της Sansa ήταν καταπληκτικές", δήλωσε η Turner. "Πήγε σε έναν κόσμο αριστοκρατίας που δεν είχε ιδέα και μόνο ονειρευόταν πραγματικά... Και έπειτα μαθαίνει πώς να παίξει το παιχνίδι μέσα από την πραγματική εμπειρία και όχι από τους ανθρώπους που τη διδάσκουν σε ποια ζωή είναι πραγματικά. Το ίδιο ισχύει και για μένα, έπρεπε να μάθω τα κόλπα μου δουλεύοντας πάνω σε αυτό".

"Έχει περάσει για πολύ καιρό προσπαθώντας να επιβιώσει και να δει την οικογένειά της ξανά - είναι το μόνο πράγμα που την κράτησε, όταν τόσες φορές, θα μπορούσε να παραιτηθεί. Νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει λίγο, αλλά στο τέλος της ημέρας, πιστεύω ότι η καρδιά της είναι ακόμα καλή", είπε η Sophie.


Η Sansa έχει περάσει πολλά αλλά τελικά, η Turner εξέφρασε τις ελπίδες της για τη Sansa να προχωρήσει. Το Westeros είναι ένας σκληρός κόσμος, αλλά η Sophie έχει ελπίδες για ένα σχετικά ευτυχισμένο τέλος για τον χαρακτήρα της, κατά προτίμηση με την επανένωση της με τους υπόλοιπους Στάρκς, ώστε να καταστούν και πάλι "μία από τις πιο ισχυρές οικογένειες των Επτά Βασιλείων".

"Στην ιδανική περίπτωση, θα ήθελα να πάρει την εκδίκηση της για την Cersei και για πολλούς άλλους που την έχουν κρίνει λάθος. Αυτό που μου άρεσε πολύ για το χαρακτήρα της και αυτό που δεν περίμενα ήταν πόσο μεγαλώνει. Ακόμα κι αν δεν πετύχει αυτό που θέλει, την ένωση με την οικογένειά της, το γεγονός ότι εξακολουθεί να συνεχίζει να μεγαλώνει, την κάνει όλο και πιο ισχυρή και σίγουρη για τον εαυτό της. Αλλά στην πραγματικότητα, πιθανότατα δεν πρόκειται να συμβεί, και πιθανότατα θα πεθάνει! [Γέλια] "

Θα δούμε αν τα όνειρά της θα γίνουν πραγματικότητα όταν η 7η σεζόν κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.