Συνέντευξη των παραγωγών στο Time για το μέλλον του Game of Thrones


Η 7η σεζον ξεκινά αλλά τι έπεται;

Με τις φήμες για 8η σεζόν να πηγαίνει το 2019 οι παραγωγοί μίλησαν στο Time για τον μακροχρόνιο σχεδιασμό τους και την βασική δομή που πήραν από τον Μάρτιν.

Ο Μάρτιν μοιράστηκε πολλές υπέροχες εξελίξεις στα βιβλία όπως ο θάνατος του Χόντορ αλλά δεν ήταν σίγουρος για το ποιες και πόσες θα περνούσαν στο χαρτί. Για τους παραγωγούς όμως όλα έπρεπε να είναι σχεδιασμένα από την αρχή και δεν μπορούν να πάρουν τον χρόνο τους όπως ο Μάρτιν και να βγάλουν τις σεζόν αργότερα. Έπρεπε να έχουν μια σεζόν κάθε χρόνο και ήξεραν ότι θα κρατούσε επτά με οκτώ χρόνια συνολικά. Πολλά κομμάτια όπως συμπλήρωσε ο Weiss έχουν σχεδιαστεί εδώ και χρόνια. Είχαν το 90% αυτού του καίριου κομμάτι της ιστορίας για την τελική σεζόν και κυρίως μιλούσαν με τον Μάρτιν για να δουν πως η αντίληψή τους για το πού καταλήγουν τα πράγματα συμφωνούσε με τη δική του αντίληψη.

Βέβαια η τελευταία σεζόν του GoT δεν θα ευθυγραμμιστεί με των βιβλίων. Ο Benioff τόνισε πως είναι ήδη πολύ αργά γι αυτό. Ξεπέρασαν τα χρονικά των βιβλίων, κάτι για το οποίο φοβόταν ο Μάρτιν, αλλά το καλό θα είναι πως οι αναγνώστες θα έχουν ακόμη εκπλήξεις παρά το τι θα δουν στη σειρά. Κάποια από τα πράγματα που έμαθαν από τον Μάρτιν θα μπουν στη σειρά και κάποια άλλα όχι. Όπως επίσης υπάρχουν και πολλές σκέψεις του Μάρτιν που δεν έχουν ολοκληρωθεί και δεν θα φανούν στη σειρά οπότε θα τις μάθουμε ως αναγνώστες.

Η ποσότητα των χαρακτήρων που υπάρχει στα βιβλία είναι αδύνατο να περάσει στη σειρά και δεν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι για παράδειγμα η Άρυα να φτάσει 35 ετών. Προσπάθησαν να μείνουν όσο πιο πιστοί γινόταν στα βιβλία αλλά από την αρχή φάνηκε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν, ακόμη και στα πιο απλά πράγματα όπως το χρώμα των ματιών της Ντάνυ και του Τύριον. Η καθημερινή χρήση τέτοιων φακών ήταν αδύνατη για τους ηθοποιούς. Ίσως θυμάστε την φώτο που ανέβασε η Άρυα με τα κατακόκκινα μάτια από τους λευκούς φακούς όσο ήταν τυφλή στο Μπράαβος.

Οι D&D σχολίασαν επίσης τα σπόιλερ. «Μάλλον είμαστε το πιο προσεκτικό από όλα τα σόου εκεί έξω, ή εξίσου, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν πρόσβαση σε πράγματα». Οι αρχικές σεζόν ως πιο πιστές στο βιβλίο είχαν εκατομμύρια ανθρώπους που ήξεραν τα γεγονότα και δεν τους πείραξε να τα δουν στην οθόνη. Όμως τώρα κυκλοφορούν πολλά στο ίντερνετ που είναι εντελώς λάθος και δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν άτομα εκεί έξω εκτός των εμπλεκομένων που ξέρουν ακριβώς τι θα γίνει. Τέλος, σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Kit μίλησε για ψεύτικα γυρίσματα πολλών ωρών ώστε να μπερδέψουν τους παπαράτσι.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.