Η Titan πρόκειται να παρουσιάσει νεές φιγούρες Game of Thrones στο Comic-Con του San Diego


Το φετινό Comic-Con του San Diego ξεκινάει στις 20 Ιουλίου και οι πωλητές ετοιμάζουν το-με θέμα Game of Thrones-εμπόρευμα τους για τους φίλους της σειράς. Η Factory Entertainment για παράδειγμα, έχει βελουτέ κούκλες δράκων στα τραπέζια.

...όπως και αυτό το ανοιχτήρι μπουκαλιού του Χεριού της Βασίλισσας.


Για να είναι προετοιμασμένη, η Titan Entertainment ετοιμάζει κάποια αντικείμενα. Το θέμα: κέφι με φως. Πρώτα, υπάρχει μια παραδόξως αγαπησιάρικη φιγούρα βινυλίου του Night King, μαζί με ημιδιαφανές δέρμα.


Η Titan έχει επίσης μια νέα φιγούρα του Drogon. Καθώς οι δράκοι είναι σάρκα από φωτιά, λάμπουν στο σκοτάδι.


Αυτές οι φιγούρες είναι αποκλειστικές στο SDCC, ώστε να πρέπει να πάτε στο μπουθ της Titan Comics για να τις αποκτήσοουν ''όσο διαρκούν αυτές.''

Και η Titan δεν είναι η μόνη εταιρία στο εμπορικό παιχνίδι του Game of Thrones. Η Funko ετοιμάζει τελέιως καινούργιες φιγούρες για να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, αρχίζοντας με την Funko Pop! Οι φιγούρες δημιουργήθηκαν με βάση τον Jon Snow και τον Ramsay Bolton, όπως εμφανίστηκαν στην Μάχη των Μπαστάρδων.


Αυτοί οι μικροί τυπάδες πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο. Μετά από αυτό, η Funko θα κυκλοφορήσει αρκετές κούκλες στην σειρά Dorbz, η οποία είναι σαν την νορμάλ Pop! Φιγούρες βινυλίου αλλά ακόμα πιο υπερβολικά αγαπησιάρικες:

Ακόμα και η Cersei γελάει. Ποιο είναι το θέμα σου, Jon Snow;

Η Funko θα συμπληρώσει την νέα της σειρά μς τις φιγούρες Dorbz με μια κούκλα της Melissandre, μια από αυτές τις έξι θα είναι κόκκινες!

Τελικά, η Funko θα κυκλοφορήσει της φιγούρες Rock Candy, με βάση την Brienne του Tarth και την Daenerys Taragaryen της 1ης σεζόν.Αυτές οι μικρές κοπελιές κυκλοφορούν επίσης τον Αύγουστο.

Και όσο μιλάμε για εμπόρευμα, έχετε ρίξει καμιά ματιά στο κατάστημα του HBO πρόσφατα; Υπάρχει ένα νέο σικάτο ποτήρι κρασιού Targaryen σε προσφορά...

...και ένα κοντομάνικο με το επίσημο λογότυπο της 7ης σεζόν πάνω του.


Φορέστε τα με τρόπο για να τρελάνετε τους συναδέλφους σας.

Αλλά το καλύτερο κομμάτι του επίσημου καταστήματος εμπορίου της HBO που κυκλοφόρησε την 6η σεζόν είναι πιθανότατα ακόμα το ποτήρι κρασιού του Οίκου Mormont.


Το αντικέιμενο λέει: ''Είμαι κομψός, αλλά θα σε σκοτώσω με μια ασπίδα στο μυαλό εάν χρειαστεί.''

Απλά σκεφτείτε: μερικούς μήνες από τώρα, οι εταιρίες θα έχουν νέες εικόνες και σκηνές για να βασίσουν το εμπόρευμα τους για το Game of Thrones. Θα είναι ένας γενναίος κόσμος.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.