Τζον vs Μικροδάχτυλος στο 2ο επεισόδιο 7ης σεζόν.

Η αρχή του τέλους για Μικροδάχτυλο;

Στο 2ο επεισόδιο είδαμε τον Τζον να παίρνει απόφαση για συνάντηση με Ντάνυ. Πριν φύγει όμως αποφασίζει να επισκεφτεί τον τάφο του πατέρα του Νέντ (μιας και δεν ξέρει ακόμη από πού κρατάει η σκούφια του).

Η ύπουλη νυφίτσα Μπέιλις τον ακολουθεί στις κρύπτες και κατά κάποιο τρόπο υπερηφανεύεται για την επιστροφή των οστών του Νεντ, την αγάπη του για την Κατ και τη νίκη λόγω των ιπποτών Άρρυν. Μέχρι εκεί ο Τζον κρατιέται και του λέει απλά ότι δεν έχει λόγο να βρίσκεται εκεί κάτω, αλλά ο Μικροδάχτυλος το παρατραβάει και αναφέρει την αγάπη του για τη Σάνσα. Δεν ξέρω αν είχε σκοπό να τον νευριάσει ή πήγε απλά να ψιθυρίσει διάφορα στο αυτάκι του, αλλά ξεπέρασε τα όρια. Και σεις να ήσασταν θα προστατεύατε την αδερφή σας από τέτοιο «αρπακτικό».

Ο Τζον λοιπόν τον πιάνει από το λαιμό, τον κολλά στον τοίχο και του λέει να αφήσει ήσυχη τη Σάνσα, κάτι πολύ ικανοποιητικό και για μας τους φαν. Παρόλα αυτά η ενδυμασία του Τζον με την κάπα, με την οποία θελαν να δώσουν μια ομοιότητα με τον Νεντ, αλλά και με την η ίδια η σκηνή έχει ξαναπαιχτεί πίσω στην πρώτη σεζόν. Όταν ο Νεντ αρπάζει τον Μικροδάχτυλο από το γιακά έξω από το πορνείο του στην πρωτεύουσα.

Η κίνηση αυτή είναι ταυτόχρονα ανησυχητική αν λάβουμε υπόψη μας πως την έφερε στον Νέντ. Το βλέμμα που ρίχνει στη Σάνσα όταν βγαίνει από τις κρύπτες συν το άλλο που δίνει στον Τζον σημαίνει πως ο Μικροδάχτυλος ετοιμάζει κάποια κίνηση. Ελπίζω μόνο να μην ακούσει τους ψίθυρους του η υπεύθυνη για το Γουίντερφελ Σάνσα και κάνει καμιά αδιόρθωτη βλακεία. Ή ίσως ο ερχομός της Άρυα σώσει κάπως την κατάσταση. Όλα τα περιμένουμε απο τον Μικροδάχτυλο!
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.