Η Φωτιά συναντά τον Πάγο στο 3ο επεισόδιο της 7ης σεζόν.

Ντάνυ και Τζον
Πέρασαν 6 σεζόν και 2 επεισόδια αλλά επιτέλους έγινε. Το πολύ-αναμενόμενο ντουέτο συναντήθηκε.

Το ήθελαν οι θεατές, το ήθελαν οι αναγνώστες των βιβλίων, το ήθελαν κι οι ίδιοι. Στην αρχή του επεισοδίου, για να μη χάνουμε χρόνο, ο Τζον δέχτηκε την πρόσκληση της Ντάνυ και έφτασε στο Ντράγκονστοουν. Μετά την υποδοχή από Τύριον, Μισάντεϊ και Ντοθράκι, ο Τζον γνώρισε τους δράκους και μπαίνοντας στο κάστρο είδε την Μητέρα τους καθισμένη στον εκεί θρόνο.

Οι συστάσεις από την Μισάντεϊ καλύφθηκαν από τον αστείο τρόπο του Ντάβος. Ο Τζον αρνήθηκε να γονατίσει προσφέροντας υποταγή στην Ντάνυ, πράγμα που δεν της άρεσε. Η συνάντηση είχε πολλά συναισθήματα αν και βασικό στοιχείο ήταν η δυσπιστία μεταξύ τους. Άλλωστε γνωρίζονται πρώτη φορά, όπως επισημαίνει σοφά κι ο Τύριον αργότερα. Ο Τζον ζητά συνεργασία απέναντι σε έναν μέχρι τώρα φανταστικό εχθρό. Η Ντάνυ θέλει πρώτα να πάρει το Θρόνο και να νικήσει την Σέρσεϊ. Ο καθένας έχει τη δική του ατζέντα.

Στον Τζον κάνει εντύπωση η συγχώρεση για τα λάθη του πατέρα της Ντάνυ εκ μέρους του οίκου Ταργκάρυεν. Στην Ντάνυ κάνει εντύπωση η συμπεριφορά του Τζον αφού του προσφέρει το δρακόγυαλο. Το μέλλον θα δείξει τι συνεργασία θα υπάρξει και πως ο ένας θα πείσει τον άλλο.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.