Επανένωση Σταρκ – έκδοση 3η

Ακόμη μια Σταρκ στο Γουίντερφελ

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την επιστροφή του Μπραν αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Ο ίδιος, ως αλλαγμένος πλέον σε Κοράκι, δεν είχε αυτή την εγκάρδια στιγμή που περιμέναμε με τη Σάνσα. Δικαιολογημένα ή όχι, ευτυχώς ήρθε η Άρυα για να αλλάξουν τα πράγματα.

Η σκηνή της εισόδου της ήταν ίδια με την πρώτη σεζόν, όταν οι στρατιώτες στην πύλη του Κινγκς Λάντινγκ δεν την άφηναν να περάσει προς τον πατέρα της. Φαίνεται πως η Άρυα πρέπει να κουβαλά κάνα διαβατήριο από δω και πέρα γιατί τρώει αρκετή πόρτα. Αφού καταφέρνει να μπει, τρέχει αμέσως στις κρύπτες, όπως κάνουν οι σωστοί Σταρκ. Εκεί γίνεται και η ένωση με την αδερφή της, υπό το βλέμμα του Νεντ.

Αυτή τη φορά είχαμε αγκαλιές, χαμόγελα και ανθρώπινα συναισθήματα. Λίγο άβολο, λίγο περίεργο μετά από τόσο καιρό αλλά τόσο αληθινό και με χιούμορ. Πολλές αναφορές στο παρελθόν μιας και οι δύο τους έκαναν μεγάλο ταξίδι για να ξαναβρεθούν στο πατρικό. Το ταξίδι τους όμως δεν έχει τελειώσει και οι Σταρκ θα μπορέσουν να πάνε παράλληλα, μένοντας ο ένας κοντά στον άλλο ή έχοντας τον ίδιο σκοπό.

Η Άρυα βέβαια βρέθηκε και με Μπραν, όπου η αντίδραση ήταν κάπως καλύτερη από την πρώτη με τη Σάνσα. Η Άρυα, με την εξήγηση της Σάνσα, δεν τρομάζει το ίδιο από τις γνώσεις το Μπραν. Όπως ίσως έπαθε η Σάνσα στο προηγούμενο επεισόδιο.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.