Η τρυφερή στιγμή Τζον – Ντάνυ στο 4ο επεισόδιο, 7η σεζόν

Πάμε για επαφές πρώτου τύπου;

Όπως λέμε και στην περίληψη, η Ντάνυ έχει κάνει εντύπωση στον Τζον κι από τα βλέμματα της Ντάνυ κι ο Τζον στην ίδια. Είμαστε πολύ κοντά πρώτον σε εμπιστοσύνη και συνεργασία αν μη τι άλλο σε έρωτα.

Η Ντάνυ μετά την συμβουλή του Τύριον επέτρεψε στον Τζον να εξορύξει το δρακόγυαλο. Η αναφορά του Σαμ μιλούσε για βουνό δρακόγυαλο κι αυτό είδαμε ακριβώς. Ο Τζον οδηγεί την Ντάνυ στη σπηλιά όπου βρίσκεται το πολύτιμο ορυκτό και της κάνει ένα μικρό τουρ. Τζον και σπηλιές φαίνεται να έχουν καλό αποτέλεσμα, βλέπε Ίγκριντ.

Η ανακάλυψη του Τζον δεν είναι μόνο το δρακόγυαλο αλλά και η ιστορία, που αποτελεί εν μέρει απόδειξη για την ύπαρξη των Γουόκερς. Τα Παιδιά του Δάσους βρίσκονταν στο Ντράγκονστοουν εδώ και χιλιάδες χρόνια, ζωγραφίζοντας στους τοίχους της σπηλιάς με το δρακόγυαλο, σπείρες, σχέδια και τους Πρώτους Ανθρώπους. Σημαντική προσθήκη το σχέδιο του Βασιλιά και των Γουόκερς του.

Αυτό δίνει μια πρώτη απόδειξη στην Ντάνυ για την ύπαρξη τους. Σίγουρα δεν έχει πειστεί αρκετά, γι αυτό και δεν τον ακολουθεί αμέσως αλλά αν γονατίσει ή πείσει τους ανθρώπους του γι αυτό θα πάει σε βοήθεια. Αυτό άλλωστε φάνηκε στην επόμενη σκηνή όπου του ζητά την άποψη του για την επίθεση στην πρωτεύουσα.

Όσο για τον Τζον, η παρατηρητικότητα του Ντάβος προδίδει πως του αρέσει αλλά κυρίως βρίσκει (αν και σε σύντομο διάστημα) ότι έχει καλή καρδιά.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.