Τέσσερις συλλήψεις στην Ινδία για την διαρροή του 4ου επεισοδίου της 7ης σεζόν


Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στην Ινδία για την διαρροή του 4ου επεισοδίου της 7ης σεζόν του Game of thrones με τίτλο "Τhe Spoils of War".


Υστέρα από ένα παράπονο που έλαβαν οι αστυνομικές αρχές από μια εταιρεία με έδρα την Μουμπαι, η όποια προωθεί τα επεισόδια του Game of thrones μέσω μια εφαρμογής, οι αστυνομικές αρχές ερεύνησαν την υπόθεση και συνέλαβαν 4 άτομα για την διαρροή του επεισοδίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το επεισόδιο που διέρρευσε δύο μέρες πριν την επίσημη προβολή του, φημολογείται οτι ο διανομέας που υπήρξε υπεύθυνος για την διαρροή ηταν το Star India.

Η εταιρεία, η όποια ανήκει στην 21st Century Fox έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση μετά το συμβάν τονίζοντας :

Παίρνουμε αυτή την διαρροή πολύ σοβαρά και ήδη έχουμε ξεκινήσει έρευνες για να βρούμε τον υπεύθυνο. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να το επιλύσουμε.


Η αστυνομία που συνέλαβε τα τέσσερα αυτά άτομα τόνισε οτι τα άτομα αυτα είχαν πρόσβαση στην εταιρεία και για αυτό άλλωστε τους παρείχαν το επεισόδιο προκαταβολικα.


Να υπενθυμίσουμε οτι υστέρα από τις διαρροές επεισοδίων στην 5η σεζον, η παραγωγή σταμάτησε να παρέχει τα επεισόδια στους κριτικούς.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.