Η αποκάλυψη του 5ου επεισοδίου - 7ης σεζόν

Το 5ο επεισόδιο είχε easter eggs, είχε διάφορες ενώσεις χαρακτήρων αλλά μια στιγμή από τον πιο «άκυρο» χαρακτήρα μας έκανε να γουρλώσουμε τα μάτια.

Και δεν ήταν άλλη από την αποκάλυψη, οκ μισο-αποκάλυψη, της Γκίλη! Ενώ ο Σαν είναι εκνευρισμένος με τους μέιστερ και την αντίδραση τους στο νέο των Γουόκερς, η Γκίλη μιλά στον Σαμ για το τι έχει διαβάσει σε ένα βιβλίο.

Μετά τα βαρετά σκαλοπάτια της Σίταντελ και παράθυρα του πρώην Σεπτ στην πρωτεύουσα η Γκίλη ρωτά για τη λέξη annulment δλδ ακύρωση και συγκεκριμένα λέει πως κάποιος πρίγκιπας Ράγκαρ ακύρωσε το γάμο του μέσω του Υψηλού Σέπτον Maynard και έκανε έναν μυστικό γάμο. Μπορεί ο εκνευρισμένος Σαμ να τη σταματά, ουσιαστικά μη δίνοντας σημασία αλλά εμείς το πιάσαμε το νόημα.

Οπότε αγαπητοί φίλοι ο Ραίγκαρ παντρεύτηκε τη Λυάννα και το τέκνο αυτών Τζον είναι νομιμότατος διάδοχος του Θρόνου. Την περσινή σεζόν μάθαμε την μητέρα του και η όλη θεωρία R+L επιβεβαιώθηκε. Ο Τζον, ως νόμιμο παιδί του Ραίγκαρ, έχει μεγαλύτερη αξίωση στο Θρόνο από την θεία του Ντάνυ σύμφωνα με τα έθιμα του Γουέστερος.

Ο Τζον δε μοιάζει άτομο που θα κυνηγήσει το θρόνο αλλά θα είναι μια προσωπική ικανοποίηση (του να μην είναι πλέον μπάσταρδος) και φυσικά να δούμε τι ρόλο θα παίξει στη σχέση του με τη Ντάνυ.

Δεν πιστεύω να φέρει η Γκίλη τη μεγάλη αποκάλυψη μιας και υπάρχει ο Μπραν στο Γουίντερφελ, αλλά ήταν μια μεγάλη ικανοποίηση / επιβεβαίωση για τους εκατομμύρια φαν εκεί έξω.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.