Η εγκυμοσύνη της Σέρσεϊ θα φέρει την καταστροφή της;!

Ο Τζέιμη έλαβε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης.

Δεν πιστεύω ότι είναι ψέμα για κίνηση χειραγώγησης. Η Σέρσεϊ μοιάζει να είναι αληθινά έγκυος και περήφανη στο να το κρατήσει. Το μέλλον όμως μοιάζει δυσοίωνο. Σύμφωνα με την προφητεία η Σέρσεϊ θα έκανε τρία παιδιά με χρυσά μαλλιά. Τον Τζόφρυ, την Μυρσέλλα και τον Τόμμεν. Μόνο και μόνο από την προφητεία πιστεύουμε πως το νέο έμβρυο δεν θα έχει μέλλον.

Μια πιθανή αποβολή λοιπόν μπορεί να είναι το τέλος της Σέρσεϊ. Μπορεί το γεγονός και μόνο να τσακίσει ψυχολογικά την τωρινή βασίλισσα. Οι παραγωγοί έχουν πει πως η Σέρσεϊ δεν μπορεί να επεξεργαστεί τον χαμό των παιδιών της και γι αυτό αποφεύγει να μιλήσει στον Τζέιμη για τον Τόμμεν. Η ανθρωπιά της είναι συνδεδεμένη με τα παιδιά της και χωρίς αυτά δεν την εμποδίζει τίποτα από το να γίνει ένα τέρας. «Το μόνο που μετρά για την Σέρσεϊ είναι τα παιδιά της». Το μόνο που έχει η Σέρσεϊ πλέον είναι η δύναμη. Η εγκυμοσύνη λοιπόν ίσως είναι η ελπίδα που θα την τραβήξει από το σκοτεινό μέρος που βρίσκεται και το να πληγωθεί η καρδιά της φέρνοντας το τέλος της.

Η στάση της στο πρώτο επεισόδιο ίσως μεταφράζει και το δεύτερο κομμάτι της προφητείας. Όταν θα έχουν στεγνώσει τα μάτια της από δάκρυα ο μικρός αδερφός θα την πνίξει. Το σκέλος αυτό δεν ακούστηκε στη σειρά αλλά στα βιβλία υπάρχουν διάφορες θεωρίες για το ποιος είναι ο μικρός αδερφός. Η Σέρσεϊ πάντα θεωρούσε πως ο Τύριον θα την δολοφονήσει μια μέρα και αυτός είναι ο λόγος που ήταν κακιά απέναντι του.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.