Η Τζέμα Γουίλαν (Γιάρα Γκρέιτζοϊ) μιλά για την αιχμαλωσία της!


Σε συνέντευξη που έδωσε η Τζέμα Γουίλαν (Γιάρα Γκρέιτζοϊ) μιλά για την αιχμαλωσία της στο novaguide.gr


Πώς αρχίζει τον έβδομο κύκλο η Γιάρα;
Αρχίζει το νέο κύκλο στο ίδιο ταξίδι στο οποίο την αφήσαμε, με τον Θίον, πηγαίνοντας για να συμμαχήσει με την Ντάνι. Είναι ακόμα στα πλοία με τον Θίον, όμως δυστυχώς την πιάνει αρκετά γρήγορα ο Γιούρον. Αυτό που ακολουθεί είναι πολύ δυσάρεστο για κείνη. Όμως το μεγάλο σχέδιο βυθίζεται –νόμιζε ότι ο Θίον είχε ξαναβρεί τον εαυτό του και είχε πάλι τον σιδηρογενημμένο αδερφό της, όμως φαίνεται ότι ίσως αυτό να μην ισχύει ακόμα. Έφυγαν με τόση ελπίδα και πολύ γρήγορα το πράγμα στραβώνει. Είναι διαβολική η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Γιάρα ως αιχμάλωτη του Γιούρον.

Πώς ήταν το γύρισμα των σκηνών της ναυμαχίας;

Το πολύ ενδιαφέρον με αυτές τις σκηνές είναι ότι δεν κάναμε πολλή εκπαίδευση γιατί δεν έχουν το χρόνο. Εξασκείσαι για τις μάχες σου σε μια ευρύχωρη σκηνή με μαξιλαράκια και κάποιον που σε προσέχει και πάει πολύ αργά. Μετά ξαφνικά έρχεται η μέρα του γυρίσματος και είσαι σε ένα ολισθηρό κατάστρωμα μες στη νύχτα με πολλούς πολύ ικανούς κομπάρσους, που είναι κασκαντέρ μεταμφιεσμένοι. Ξέρουν πραγματικά τι κάνουν, που είναι πολύ καλό, όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι τριγύρω.

Μετά σου πετάνε νερό και μετά –αυτό είναι το έξτρα που έγινε φέτος– αυτό το όπλο που σου ρίχνει κάρβουνα που καίνε, γιατί το πλοίο καίγεται στη διάρκεια της μάχης. Δε μας προειδοποίησαν ότι θα συνέβαινε αυτό! Είμαι σίγουρη ότι φαίνεται φανταστικό, όμως όλοι πάθαμε μαυροκόκκινα εγκαύματα. Ήταν δύσκολο να φαίνεσαι πολύ σοβαρή με το κεφάλι σου να έχει πάρει φωτιά. Για αλλαγή χαίρεσαι που είσαι βρεγμένη. Όμως στο τέλος πας σπίτι και λες «ήταν καταπληκτικό» -αν και έχεις μερικά σημάδια από κάρβουνα.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.