Συνέντευξη Carice van Houten για την πιο μετρημένη Μελισάνδρα της 7ης σεζόν

Σε συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, η ηθοποιός μιλά για την τωρινή Μελισάνδρα και το πόσο έχει αλλάξει.

Αφήσαμε την ιέρεια του Κόκκινου Θεού διωγμένη από τον Βορρά, αφού ο Ντάβος ανακάλυψε την αλήθεια για την Σιρίν. Η Carise δεν είχε ιδέα αν θα επέστρεφε ο χαρακτήρας στη νέα σεζόν λόγω αυτού. «Δεν είχα ιδέα αν πρόκειται να επέστρεφε… που θα πάει τώρα; Χάρηκα όταν διάβασα ότι θα επιστρέψει, όχι με εκδίκηση αλλά με μια ενδιαφέρουσα και σημαντική αποστολή».

Όπως είδαμε στο 2ο επεισόδιο, η Μελ έφτασε στο Ντράγκονστοουν πιο «ταπεινή», θέλοντας να ενώσει την μητέρα των δράκων με τον Τζον. Ξέρει την απειλή του Βασιλιάς και των νεκρών του και μοιάζει να θέλει να βοηθήσει. Ο κόσμος της έχει καταρρεύσει και έμοιαζε τσακισμένη και απογοητευμένη από το Θεό. «Όχι τόσο η δική της αυτοπεποίθηση αλλά η πίστη της. Βλέπει τον εαυτό της ως δοχείο. Δεν πιστεύω ότι εμπλέκεται για δικό της όφελος. Δεν την βλέπω ως εγωίστρια. Πιστεύω κέρδισε μερική από την δύναμη και την αυτοπεποίθηση της μετά τον Τζον Σνόου».

Η ηθοποιός αναφέρει πως η Μελ φεύγει από το Γουίντερφελ περισσότερο πληγωμένη για τον κόσμο παρά για τον εαυτό της. Η Μελ όμως ήξερε πως η Ντάνυ είναι επίσης σημαντική για το σκοπό και θα κατευθυνόταν εκεί. Πιστεύει ότι έχει ακόμη ρόλο να παίξει «Γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν είναι εγωίστρια. Είναι σε μια αποστολή. Υπήρξε λάθος, πολύ λάθος για την άλλη αποστολή – το πρώτο της σχέδιο με τον Στάννις. Αλλά τώρα είναι πιο αποφασισμένη να το κάνει σωστά. Έτσι πιστεύω». Συμπληρώνει ότι η Μελ είναι πιο ρεαλίστρια πλέον, σαν να βλέπει καλύτερα τον εαυτό της χωρίς την οπτική ενός φανατικού.

Για το μέλλον του χαρακτήρα η ηθοποιός δεν μπορεί να προβλέψει τίποτα. «Μπορεί να οδηγείται στο τέλος. Μπορεί να πεθάνει. Νομίζω πως νοιώθει να είναι στις τελευταίες μέρες της αλλά δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα».


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.