Η Carice van Houten συζητά για τη συνεχή αφοσίωση της Melisandre στον Jon Snow


Η Melisandre επέστρεψε στο Game of Thrones.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο 2ο επεισόδιο, όπου μίλησε με την Daenerys Targaryen, και της πρότεινε να κάνει έκκληση στον Jon Snow και να τον δει, υπονοώντας ότι εξακολουθεί να πιστεύει σε αυτόν ακόμα και αφού την έδιωξε από τον Βορρά.

Η Van Houten μίλησε με τους Los Angeles Times για το τι θα ακολουθήσει για αυτήν και αν αλλάξει την πίστη της προς την Daenerys.

"Νομίζω ότι η Melisandre είναι ακόμα στο δρόμο του Jon και ξέρει ότι αυτός και η Daenerys πρέπει να συναντηθούν. Είναι ακόμη πιστή στον Jon."

Έτσι ακούγεται ότι η Melisandre παραμένει κοντά στον Jon Snow, τουλάχιστον για την ώρα. Αλλά, σύμφωνα με την Van Houten, θα έχει έναν πιο φιλικό ρόλο, αφού η πίστη της κλονίστηκε άσχημα από την ήττα του Stannis Baratheon.

"Αισθάνομαι απόλυτα ότι είναι πιο ευάλωτη από ποτέ και πολύ περισσότερο για να φέρει τους σωστούς ανθρώπους μαζί, ακόμα κι αν σημαίνει ότι πρέπει να επιστρέψει στο Dragonstone. Είναι δύσκολο, ό, τι κάνει τώρα. Αισθάνομαι ότι είναι τόσο πολύ δύσκολο να κάνει το σωστό σε αυτό το σημείο μετά από αυτό το τεράστιο λάθος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα την πληγώσει."

Όταν οι Times την ρώτησαν αν η Melisandre θα ζήσει για να δει την προφητεία του Κυρίου του Φωτός αν θα γίνει πραγματικότητα είπε τα εξής: "Μακάρι να γίνει. Αλλά εγώ, προσωπικά, σκέφτομαι ότι το ταξίδι μου σιγά σιγά φτάνει στο τέλος."
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.