Γιατί η Daenerys λείπει από το επόμενο τρέιλερ και από τις εικόνες του 7ου επεισοδίου που κυκλοφόρησαν;


Όπως είδαμε στο τρέιλερ και τις εικόνες του 7ου και τελευταίου επεισοδίου της 7ης season πολλοί από τους βασικούς χαρακτήρες πρόκειται να συναντηθούν με απώτερο σκοπό να ενωθούν και να νικήσουν στον μεγάλο και πιο σημαντικό πόλεμο.

Από το τρέιλερ και τις εικόνες που κυκλοφόρησαν μπορέσαμε να διαπιστώσουμε πως στην πρωτεύουσα -μέσα ή έξω- και συγκεκριμένα στο Dragonpit θα βρίσκονται οι Cersei Lannister, Jaime Lannister, Bronn, Tyrion, Ser Jorah Mormont , Pod , Missandei, Grey Worm, Euron Greyjoy, Varys, Theon, Jon Snow, Davos, και η Brienne. Βέβαια υποθέτουμε πως θα είναι και το Κυνηγόσκυλο που θα κουβαλά το Wight.


Πρώτη φορά που τόσοι βασικοί χαρακτήρες μαζί θα συναντηθούν από κοντά. Βέβαια όπως είπαμε παραπάνω είδαμε την Missandei πιστή ακόλουθο της Daenerys και τον Tyrion που είναι χέρι της Daenerys. Αλλά πού είναι η ίδια;

Για κάποιο λόγο το ΗΒΟ ''έκρυψε'' την Daenerys και από το τρέιλερ αλλά και από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν. Μήπως κάνει κάποια εντυπωσιακή είσοδο που οι παραγωγοί δεν ήθελαν να δείξουν στο τρέιλερ; Μάλλον Dragonpit χωρίς δράκο δεν κάνει. Πίσω στην έκτη season είχαμε δει τον Bran να βλέπει ένα όραμα με γρήγορες εναλλαγές στις εικόνες που δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε και πολλά. (Δείτε ανάλυση του οράματος ΕΔΩ)

Μέσα στο όραμα υπήρχε μία σκηνή που ίσως μας μαρτυρά την είσοδο της Dany. Η σκηνή αυτή δεν είναι άλλη από την σκιά ενός δράκου να πέφτει στο Kings Landing.

Είναι αυτή η σκηνή της Καλίσι που φτάνει στο Kings Landing ή μήπως ήταν κάτι από το παρελθόν;


Υπομονή μέχρι την Κυριακή για το φινάλε της 7ης season!

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.