Η Emilia Clarke συζητάει για την πιο σοκαριστική στιγμή του επεισοδίου "Beyond the wall"


Το προτελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of thrones έδωσε στους φαν της σειράς μια από τις πιο σοκαριστικές στιγμές, καθώς ένας από τους δράκους της Daenerys σκοτώθηκε. Ήταν η πρώτη φόρα που είδαμε τους δράκους σαν θνητά όντα παρά σαν ασταμάτητα θεϊκά όντα. Τώρα ένας από τους δράκους είναι στο πλευρό του Βασιλιά της Νύχτας.


Σε μια συνέντευξη στο EW η Emilia Clarke μίλησε για την απώλεια του ενός από τα "παιδιά" της Daenerys. Όχι μονό έχασε τον δράκο της, αλλά τον έχασε από την "εχθρική πλευρά" δήλωσε η Clarke. "Είναι ένας σπαραγμός" δήλωσε η Clarke, αν και αυτό κάνει την Daenerys πιο πρόθυμη να καταστρέψει τον Βασιλιά της Νύχτας.

"Ο δράκος μου δεν θα μπορουσε να πεθάνει για το τίποτα, έτσι τώρα γίνεται κάτι σημαντικό. Για πρώτη φορά αρχίζουμε να βλέπουμε τις άμυνες της να καταρρέουν".

Αλλά η  Clarke δήλωσε επίσης με χιούμορ πως ήταν ο Βισέριον, ο δράκος που πήγε με τον Βασιλιά της Νύχτας, ο οποίος πήρε το όνομα από τον βίαιο αδερφό της Βισέρυς.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι στρατηγική θα ακολουθήσει η Daenerys με τους δράκους στην συνέχεια και σίγουρα δεν ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον Viserion.Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.