Ηθοποιός του Game of Thrones μίλησε για τον θάνατό του στο "Beyond the Wall"


 Οι σκέψεις ενός ηθοποιού του οποίου ο χαρακτήρας δεν θα επιστρέψει ξανά μετά το θάνατό του στο "Beyond the Wall".

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, ο Thoros του Myr υπέκυψε σε τραυματισμούς που υπέστησαν από μια αρκούδα, και πέθανε. Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο ηθοποιός Paul Kaye αποκάλυψε πώς έμαθε για τον θάνατο του χαρακτήρα του. "Πήρα τα σενάρια το περασμένο καλοκαίρι, και είχα μερικές κλήσεις από τους παραγωγούς David Benioff και Dan Weiss όπου με ενημέρωσαν για τον θάνατό μου."

Αν και η επιστροφή του έγινε μετά από καιρό, ο Kaye ήταν ευτυχισμένος μόνο και μόνο που θα επέστρεφε στην σειρά, ειδικά αφού η ιστορία στην οποία εμπλέκεται ο Thoros στα βιβλία έχει κοπεί για την τηλεοπτική έκδοση.

"Φαινόταν σαν να μην ακολουθούσαν την ιστορία της Lady Stoneheart στην σειρά, οπότε προετοιμαζόμουν να μην επανεμφανισθώ. Έτσι ήταν υπέροχο να επιστρέψω και να έχω αυτή την περιπέτεια. Το να παραμείνω ζωντανός για έξι σεζόν είναι ένα επίτευγμα από μόνο του σε αυτή την σειρά."

Εν πάση περιπτώσει, ο Thoros, αφού υπέκυψε στις πληγές του, πεθαίνει ανάμεσα στους συντρόφους του, περιμένοντας την Daenerys Targaryen σε μια παγωμένη λίμνη βόρεια του Τείχους. "Είναι εντυπωσιακό, πραγματικά", δήλωσε ο Kaye για το θάνατο του χαρακτήρα του.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.