Τα μέτρα ασφαλείας των σεναρίων της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones!


Mετά τις διαρροές της έβδομης σεζόν που ξεκίνησαν πέρυσι μέσω του διαδικτύου, τα αφεντικά της σειράς πήραν κάθε δυνατή προφύλαξη προσλαμβάνοντας έναν ολόκληρο στρατό Άσπιλων για να προστατέψουν τα μυστικά της όγδοης περιόδου.

Οι άνθρωποι πίσω από τη σειρά ήταν εξοργισμένοι από τις περσινές διαρροές όταν το σενάριο ολόκληρης της 7ης σεζόν βρέθηκε έρμαιο να διανέμεται στο διαδίκτυο. Υποσχέθηκαν τότε ότι αυτό δε θα ξανασυμβεί φέτος.

Μέχρι αυτή τη στιγμή τα ολοκληρωμένα σενάρια βρίσκονται κλειδωμένα και φυλαγμένα με την πρόσβασή σε αυτά να είναι τρομερά περιορισμένη.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο τελευταίο επεισόδιο με τους δημιουργούς Ντέιβιντ Μπένιοφ και Nτ. Μπ. Γουέις να υποστηρίζουν ότι έχει πια τελειώσει.

Δυστυχώς, παρόλα τα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί, ο Ντέιβιντ ακόμα ανησυχεί ότι είναι αναπόφευκτο να γίνουν σπόιλερς. Σύμφωνα με την Daily Star δήλωσε τα παρακάτω:

«Δείτε πόσο δύσκολο είναι να προστατέψεις οποιαδήποτε πληροφορία στις μέρες μας. Η CIA δεν μπορεί να το κάνει. Ούτε η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας. Άρα ποιες είναι οι πιθανότητες να το κάνουμε εμείς;»

Μήπως θα έπρεπε οι τύποι που διαρρέουν σενάρια να αφεθούν στην πύρινη λαίλαπα της ανάσας ενός δράκου; Πέρυσι ο Κιτ Χάρινγκτον χαρακτήρισε τα μέλη του καστ/συνεργείου που διέρρευσαν τις φωτογραφίες ως «μαλ...ες».

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.