Το HBO πρόσφερε στους hackers $250.000


Ως “bug bounty” πληρωμήΣύμφωνα με αναφορές τόσο του Variety όσο και του The Hollywood Reporter, το HBO εμφανίζεται να έχει προσφέρει στους hackers του Game of Thrones $250.000.

Οι hackers έδωσαν στη δημοσιότητα ένα τμήμα του μηνύματος του HBO προς αυτούς, στο οποίο αποκαλούν την πληρωμή των λύτρων “bug bounty” πληρωμή, δηλαδή ανταμοιβή για τις υπηρεσίες τους που αποκάλυψαν την αδυναμία του συστήματος του HBO.


Ως δείγμα καλής πίστης από την πλευρά μας, είμαστε διατεθειμένοι να δεσμευτούμε για μια bug bounty πληρωμή $250.000 σε εσάς, μόλις καθιερώσουμε τον απαραίτητο λογαριασμό και αποκτήσουμε bitcoin.

Το HBO αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα. Το Variety ωστόσο θεωρεί πως το email ήταν τακτική χρονοτριβής, μέχρι το HBO να διαπιστώσει την έκταση της ζημιάς. Το The Hollywood Reporter από την πλευρά του έλαβε mail από τους hackers το οποίο αναφέρει:


Πρόκειται απλά για λεφτά. Έχουμε εβδομάδες διαπραγματεύσεων με τα στελέχη του HBO, αλλά δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους και απλά παίζουν μαζί μας.

πηγή: unboxholics.com
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.