Συνέντευξη Isaac Hempstead Wright για την συνάντηση Μπραν – Σάνσα

Stark coming together

Η δεύτερη συνάντηση τέκνων Σταρκ, αν μετρήσουμε και αυτή Τζον - Σάνσα, έγινε στο 3ο επεισόδιο της σεζόν που είδαμε πριν λίγες μέρες. Ο ηθοποιός Isaac Hempstead Wright που υποδύεται τον Μίλησε γι αυτό στο Entertainment Weekly.

«Νομίζω είναι μεγάλο σοκ για τη Σάνσα. Έχασε τον αδερφό της μια φορά όταν έπεσε από τον πύργο και τώρα ο Μπραν επιστρέφει αλλά τον χάνει ακόμη μια φορά. Όλοι οι Σταρκ έχουν αλλάξει τόσο πολύ. Η Άρυα είναι σαν δολοφόνος νίντζα. Η Σάνσα ήταν αιχμάλωτη από αυτούς τους τυράννους και έπρεπε να γίνει πολιτικά πονηρή μόνη της. Αλλά ο Μπραν είναι τώρα αυτό το κοράκι με τα τρία μάτια – μαγικό πράγμα».

Η συμπεριφορά του στο επεισόδιο ήταν και η πρώτη ευκαιρία που είχαμε ως θεατές στο να δούμε πόσο έχει αλλάξει τον Μπραν αυτή η νέα ταυτότητα.

«Είναι σαν να φαντάζεστε ότι έχετε στο κεφάλι σας όλο το χώρο και το χρόνο. Ο Μπραν υπάρχει σε χιλιάδες επίπεδα ύπαρξης ανά πάσα στιγμή. Έτσι, είναι αρκετά δύσκολο για τον Μπραν να έχει πια κάθε είδους εμφάνιση προσωπικότητας, επειδή είναι πραγματικά σαν ένας γιγαντιαίος υπολογιστής» είπε ο ηθοποιός. «Ο Μπραν σε αυτό το στάδιο δεν είναι το κοράκι με τα τρία μάτια. Έχει τον τίτλο αλλά δεν έχει τα χιλιάδες χρόνια καθήμενος σε μια σπηλιά κοιτώντας μέσα στο χρόνο. Κάποιος το έβαλε μπροστά του μια τεράστια εγκυκλοπαίδεια ολόκληρου του χρόνου και ο ίδιος έχει ανοίξει μόνο την πρώτη σελίδα» είπε ο ηθοποιός. Μπορεί να δει πράγματα αλλά δεν έχει όλες τις ξέρω – βλέπω ικανότητες του ακόμη».

Όντως ο Μπραν φάνηκε «απόμακρος» και αλλαγμένος στο προηγούμενο επεισόδιο. Απορίας άξιο το πώς θα χειριστούν αυτή τη νέα έκδοση του και την μεγάλη δύναμη που έρχεται μαζί. Οι παραγωγοί συμπλήρωσαν για τον Μπραν ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μάθει αλλά η ανάγκη του Μεγάλου Πολέμου τον έφερε νωρίτερα σπίτι. «Ένα από τα στοιχεία που αγαπήσαμε στο GoT από το πρώτο κιόλας βιβλίο δεν είναι ένας κόσμος όπου η μαγεία είναι ο πρωταρχικός οδηγός της ιστορίας, αλλά ένας κόσμος όπου η ανθρώπινη ψυχολογία, συμπεριφορά και επιθυμία είναι οι οδηγοί της ιστορίας…Οπότε με τον Μπραν, ιδανικά θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε κατά τρόπο που να προσθέτει στην ιστορία και να εμπλουτίζει την ιστορία και όχι με τρόπο που είναι μια μαγική σφαίρα αντιμετωπίζοντας βολικά τα πράγματα στα οποία δεν έχετε βρει έναν καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης. Ήταν λοιπόν μια πράξη εξισορρόπησης.»
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.