Ο Jerome Flynn μιλάει για την εκπληκτική μάχη του "The Spoils of War"


"Μιλώντας στο blog του HBO Making Game of Thrones, ο Flynn αποκάλυψε ότι η εξυπηρέτηση του μεγαλύτερου αδελφού Jaime δεν ήταν τόσο διασκεδαστική όσο η εξυπηρέτηση του μικρού Tyrion.


"Υπάρχει μια απογοήτευση όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται ο Bronn. Ο Jaime μιλάει για τον Bronn σαν να είναι το δεξί του χέρι, αλλά ο Bronn εξακολουθεί να αναλαμβάνει το βρώμικο έργο. Κανείς δεν θα ήταν ευτυχής να πέρναγε από εκείνο το πεδίο μάχης με τον δράκο να καίει τα πάντα." Η διαδρομή του Bronn σε ολόκληρο το πεδίο της μάχης, όπου στο τέλος αντιμετώπισε τον Drogon, ήταν εκπληκτική, αν και είχε κάποιες ανεπιθύμητες παρενέργειες στην ζωή του Flynn.

"Ήμουν έκπληκτος όταν το παρακολουθούσα. Πέρασα εβδομάδες σε αυτά τα γυρίσματα, και η αδρεναλίνη ήταν στα ύψη. Παρόλο που από την ημέρα που η μάχη προβλήθηκε, είμαι λίγο περισσότερο δημοφιλής, πρέπει να πω." 

Όσο για τον σκορπιό που ο Bronn χρησιμοποίησε για να τραυματίσει τον Drogon, ήταν "ίσως το πιο ωραίο όπλο με το οποίο έχει παίξει", σύμφωνα με τον Flynn.

"Χρειάστηκαν τέσσερις ή πέντε εβδομάδες για να κινηματογραφήσουν αυτή την σκηνή δράσης, αλλά η πραγματική "εκτέλεση του θανάτου" στον σκορπιό του Qyburn συνέβη μέσα σε λίγες μέρες. Και αυτή η συγκεκριμένη σκηνή ήταν μερικές από τις πιο συναρπαστικές που είχα." 


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.