Η ικανοποίηση του John Bradley με τον ρόλο του Sam Tarly στην 7η σεζόν του Game of Thrones!


Στο τέλος της 6ης σεζόν του Game of Thrones, ο Samwell Tarly τελικά έφτασε στην Ακρόπολη στο Oldtown, βασικά σε μια γιγαντιαία βιβλιοθήκη. Αλλά όπως έχουμε δει κατά τη διάρκεια της 7ης σεζόν, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά γι'αυτόν.


Ο John Bradley μίλησε στο blog του HBO Making Game of Thrones για το ρόλο του Sam φέτος, ξεκινώντας με την αντίδρασή του όταν πήρε για πρώτη φορά τα σενάρια της 7ς σεζόν.

"Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος. Μου άρεσε που αυτή τη σεζόν κάνει πράγματα που θα κάνουν τη διαφορά. Είναι πραγματικά η πρώτη φορά που ο Sam έχει ρόλο στην καρδιά όλων: θέλει απλά να πολεμήσει με τον μόνο τρόπο που ξέρει και να χρησιμοποιήσει τις δεξιότητές του σε ένα περιβάλλον όπου μπορεί να κάνει την διαφορά.

"Όμως, αντί να πάνε τα πράγματα σύμφωνα με τις επιθυμίες του, οι archmaesters στην Ακρόπολη φρόντισαν να τον απομακρύνουν. Έρχεται σε επαφή με μια ομάδα ανθρώπων που είναι πολύ πρόθυμοι να προσφέρουν μια άνετη ζωή και να ασχολούνται με την ασήμαντη ακαδημαϊκή κοινότητα", δήλωσε ο Bradley. "Ο Sam γνωρίζει τη δύναμη της γνώσης και τι μπορεί να κάνει. Πιστεύει ότι οι maester θα μοιραστούν αυτές τις αξίες, αλλά δεν το κάνουν. Είναι παθητικοί. Και ο Sam δεν θέλει να είναι έτσι." Το τελευταίο γράμμα ήρθε στο "Eastwatch", και παρά τις προειδοποιήσεις του Bran για την έλευση των White Walkers, ο Sam είδε τους Maesters να αμφισβητούν την προειδοποίηση του Bran. Έτσι ο Sam σκέφτεται, "εκτιμώ ότι δεν χρειάζεται να με ακούσουν, αλλά αυτό το σημείωμα προέρχεται από άλλο Maester που ξέρουν. Θα πρέπει να του δώσουν κάποια σημασία. Αλλά δεν θέλουν να το κάνουν." 

Έτσι δεν του επιτρέπεται να δικαιολογήσει την απόφαση του Jon. Ξέρει ότι πρέπει να φύγει από εκεί και να επιστρέψει στον Jon. Αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι σημαντικό σε αυτόν τον πόλεμο.


Έτσι ο Sam αρπάζει την Gilly, και τον μικρό Sam, και ένα σωρό παλιά έγγραφα και φεύγει από την πόλη. Όπως λέει ο Bradley, πιθανότατα θα γυρίσει πίσω στον Τζον. Σίγουρα δεν επιστρέφει στο Horn Hill.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.