Ο Kit Harington και η Emilia Clarke μιλάνε για την μεγάλη συνάντηση του Jon και της Daenerys


Επιτέλους έγινε!

Στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones, δυο από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της σειράς, ο πάγος και η φωτιά ο Jon και η Daenerys, επιτέλους συναντήθηκαν από κοντά. Ο παραγωγός David Benioff σε συνέντευξη στο Entertainment Weekly είπε ότι η συνάντηση δεν είναι ευοίωνη. "Δεν υπάρχει αμέσως χημεία. Αυτός είναι ενοχλητικός και αυτή είναι ενοχλητική και πρέπει να βρουν μια άκρη στο πως να υπάρξει ειρήνη μεταξύ τους" είπε ο Benioff.

Η σύγκρουση των χαρακτήρων στην πρώτη τους συνάντηση ίσως ήταν μεγαλύτερη από το αναμενόμενο. Πρόκειται όμως για δυο χαρακτήρες που συναντιόνται για πρώτη φορά και με τελείως διαφορετικούς στόχους. Δεν είναι δυνατόν να τα πάνε καλά αμέσως.

Η Emilia Clarke που υποδύεται την Daenerys είπε: "Ήταν διασκεδαστικό να παίξω την σκηνή. Δεν της αρέσει ο Jon και δεν τον πιστεύει".

Θα συνεχίσουν όμως έτσι εχθρικά Dany και Jon? Οι εμπλεκόμενοι δεν λένε και πολλά για το πως θα συνεχιστεί η σχέση τους. Αυτή την στιγμή, βλέπουμε δύο δυνατούς χαρακτήρες που κυκλώνουν και μετρούν την δύναμη ο ένας του άλλου. Μπορεί να νόμιζαν οι τηλεθεατές ότι θα τα πάνε καλά αμέσως αλλά όπως είπε και ο Kit Harington , οι χαρακτήρες δεν παρακολουθούν ο ένας τις ιστορίες του άλλου όπως εμείς το κοινό.Ο Jon πιστεύει ότι απλά συναντά αυτή την βασίλισσα για την οποία  μόνο έχει ακούσει πράγματα και προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί της. Δεν συναντά την Daenerys που το κοινό παρακολουθεί εδώ και χρόνια.

"Αυτό αποτελεί την έκπληξη. Μπαίνει σε μια αίθουσα και δεν περιμένει να δει μια όμορφη νεαρή γυναίκα που είναι συνομήλικη του. Κάθε νεαρού άντρα η αντίδραση θα ήταν "εντάξει..." αλλά αυτό το βάζει στην άκρη γιατί έτσι πρέπει" λέει ο Harington.

Αν η σχέση μεταξύ Jon και Daenerys αλλάξει θα το δούμε στο επεισόδιο "The Spoils of War" την επόμενη Κυριακή.

Ο Harington επίσης είπε μια ιστορία για την σκηνή όπου ο Jon και ο Tyrion μιλούν πάνω σε ένα λόφο με θέα την θάλασσα. "Ήταν μια όμορφη τοποθεσία με 50 mph ανέμους και φορούσα κάπα δίπλα στον γκρεμό" είπε. "Υπήρχε κίνδυνος να με πάρει ο αέρας. Δεν είμαι σίγουρος ότι θέλαμε να γίνει κάτι τέτοιο"


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.