Συνέντευξη Nathalie Emmanuel για την μοναδική σχέση με τον Grey Worm

Σε συνέντευξη της στο The Hollywood Reporter η ηθοποιός Nathalie Emmanuel μίλησε για την τρυφερή – ερωτική σκηνή με τον Grey Worm.

Οι δυο τους είναι οι κοντινότεροι ακόλουθοι της Ντάνυ και προέρχονται από τον ίδιο κόσμο, αυτόν των σκλάβων, που τους κάνει να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο. «Ζητείται από τη Μισσάντεϊ να του διδάξει την Κοινή Γλώσσα. Ξεκινάει από κει. Ξεκινάει από την αμοιβαία κατανόηση και την ευαισθησία τους να φοβούνται λίγο και να φοβούνται μαζί».

H Emannuel πιστεύει ότι χρειαζόταν ο Grey Worm να φύγει για το Casterly Rock, έτσι ώστε επιτέλους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους σωματικά. «Η κατάσταση τους έκανε να ενεργήσουν νωρίτερα απ’ ότι θα έκαναν αν δεν υπήρχε η απειλή του πολέμου. Πραγματικά εκτιμώ τους σεναριογράφους που επέλεξαν να το κάνουν. Φάνηκε να μοιάζει περισσότερο με μια σύγκρουση, όταν τελικά συνέβη». Αποκαλεί τη σκηνή πολύ συγκινητική και μια φυσική εξέλιξη για τους χαρακτήρες.

Για το γυμνό είχε την αγωνία της «Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, αλλά πάντα έβρισκα απίστευτα ενοχλητικό το να είμαι γυμνή μπροστά στην κάμερα μέσα σε ένα στούντιο. Είσαι νευρικός. Επίσης το έκανα με έναν συνάδελφο και φίλο. Αυτό μπορεί να σε κάνει πολύ νευρική. Πάντως ένιωσα απίστευτα ασφαλής. Εμπιστεύομαι ιδιαίτερα τον Jacob στο να με στηρίζει κι εμάς στο να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο κατά τη διάρκεια της σκηνής. Νομίζω ότι το κάναμε αυτό. Και ήμασταν στα υπέροχα χέρια του σκηνοθέτη μας [Mark Mylod]». Σχετικά με τη φυσιολογία της ερωτικής σκηνής, η Emannuel ήταν διστακτική σχετικά με τα προσόντα του Grey Worm ή μάλλον με την έλλειψή τους, αλλά υπερασπίστηκε παθιασμένα ότι το να επικεντρωνόμαστε σ’ αυτό μας κάνει να χάνουμε το νόημα.

«Διάβασα ένα άρθρο σήμερα το πρωί σχετικά με τη σκηνή, και την ιδέα ότι οι ευνούχοι δεν είναι σεξουαλικά ενεργά όντα. Είναι αυτές οι σκέψεις πάνω στο σεξ που θεωρούν δεδομένο ότι ένα πέος πρέπει να μπει σ’ έναν κόλπο, λες και είναι ο μόνος τρόπος που κάποιος μπορεί να εκλάβει τον έρωτα και τη σεξουαλική οικειότητα. Προφανώς ξέρουμε απ’ τα πολλά διαφορετικά είδη σχέσεων ότι τα πέη δεν είναι πάντα απαραίτητα.. Προφανώς. (γέλια.) Δε λέω ότι ο Grey Worm … δεν ξέρουμε αν έχει κάτι εκεί κάτω ή όχι. Δεν ξέρουμε ακριβώς ποια είναι η κατάστασή του. Η σειρά έχει επιλέξει να μην το αποκαλύψει αυτό για κάποιο λόγο. Τελικά δεν νοιάζει αυτούς τους δυο χαρακτήρες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις, ακόμα κι αν αυτός δε διαθέτει πέος. Είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα ότι ο κόσμος αναρωτιέται, ‘’Καλά, πως το κάνουν;’’ Λοιπόν, αν δεν το ξέρετε αυτό, λυπάμαι πολύ. (Γέλια.). Ίσως θα έπρεπε ψάξετε κάποια πράγματα, επειδή είναι πολύ διασκεδαστικό όταν το κάνετε!»

Η Emmanuel δεν πειράχτηκε που κοινό δεν είδε αυτό που είδε η Missandei, επειδή η Missandei δε ζήτησε απ’ το Grey Worm να γδυθεί για να δει αν έχει πέος. Ήθελε απλά να δει τον άνθρωπο που αγαπάει. «Τον αποδέχεται ολοκληρωτικά, αυτό είναι το νόημα. Δεν έχει να κάνει με το αν μπορεί να αποδώσει στο κρεβάτι. Ακόμη κι αν δεν μπορεί, αυτό δεν την κάνει να τον αγαπά λιγότερο γιατί ξέρει την κατάστασή του μιας και προέρχεται απ’ τον ίδιο κόσμο. Ξέρει τι έκαναν οι άρχοντες σε αυτά τα αγόρια και παρόλα αυτά τον αγαπάει. Η οικειότητά τους είναι κάτι διαφορετικό. Είναι ένα συναισθηματικό δέσιμο το οποίο για μένα προσωπικά είναι η βάση για κάθε σωματική οικειότητα που πραγματικά έχει σημασία. Είναι μια φοβερή αρχή γι’ αυτούς το ότι ήδη έχουν μια σωματική σχέση, αλλά το αν η σειρά θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες είναι άσχετο. Δεν αλλάζει το πώς η Missandei νιώθει γι’ αυτόν. Αυτό είναι και το νόημα, γι’ αυτό και επιλέγουν να μην το δείξουν. Δε μιλάω εκ μέρους των σεναριογράφων αλλά αυτός είναι ο προφανής λόγος που δεν ξέρουμε, γιατί τελικά τη Missandei δεν τη νοιάζει, τον αγαπάει έτσι κι αλλιώς».


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.