Ο Nickolaj Coster-Waldau στηρίζει πως οι hackers της HBO έχουν προσωπικές πληροφορίες του cast


Όταν ο Nikolaj Coster-Waldau δέχθηκε μια κλήση από την HBO μερικές βδομάδες πριν, υποψιάστηκε τα χειρότερα: πως ο γοητευτικός αλλά άνανδρος Jaime Lannister δεν θα έβλεπε την τελευταία σεζόν του Game of Thrones. Αλλά ευτυχώς για τους τηλεθεατές (δυστυχώς όμως για τον Coster-Waldau και για τα υπόλοιπα μέλη του cast), δεν ήταν μια σεισμική αλλαγή πλοκής-απλά περισσότερα κακά νέα για το πρόσφατο χακάρισμα στην HBO.


''Πρώτα σκέφτηκα, 'Ωχ, με σκότωσαν στο Game of Thrones! Δεν θα την βγάλω μέχρι την 8η σεζόν,'' είπε ο Coster-Waldau σε μια πρόσφατη συνέντευξη του με την Daily Beast. ''Αλλά τότε μου λένε, 'Ξέρεις, απλά θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι έχεις χακαριστεί. Είναι αρκετά μεγάλο πρόβλημα για την HBO. Δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλο είναι, αλλά φαίνεται πως όλες οι πληροφορίες έχουν χακαριστεί.

''Και μου είπαν,' Ωχ, τα email σου, οι τηλεφωνικοί σου αριθμοί, όλες οι πληροφορίες είναι στον αέρα,' συνέχισε. ''Είπα, 'Αυτό δεν είναι καλό! Τι θα κάνουμε;' Και είπαν, 'Λοιπόν, δεν ξέρουμε.' ''

Ο Δανός ηθοποιός ανέφερε πως η κατάσταση ήταν ''περίεργη,'' επειδή αφού η HBO χακαρίστηκε το 2015 και τα 4 πρώτα επεισόδια της 5ης σεζόν διεύρρευσαν όχι πολύ μετά την πρεμιέρα, έγιναν πολλά ώστε να αυξηθεί η online ασφάλεια του δικτύου.

''Την προηγούμενη χρονιά περάσαμε τόσο πολύ χρόνο και υπήρξε πολύς θόρυβος σχετικά με την ασφάλεια των email καθώς υπήρξε μια διαρροή την προηγούμενη χρονιά. Έπρεπε να έχουμε τα σενάρια, να πάρουμε όλους τους νέους λογαριασμούς email, να επιβεβαιώσουμε τα 2 βήματα, και όλα αυτά,'' τόνισε.

Ο Coster-Waldau πρόσθεσε πως οι hackers πληροφόρησαν την HBO πως έχουν '' όλες τις προσωπικές πληροφορίες των μελών του cast του Thrones,'' και πως δεν γνωρίζει ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

''Λοιπόν, περιμένω να το ανακαλύψω,'' είπε. ''Μας είπαν πως θα μας καλέσουν και θα μας πουν τι να κάνουμε, και δεν το έχουν κάνει. Άρα υποθέτω ότι ακόμα βρίσκονται στο ψάξιμο.''
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.