Ο Nikolaj Coster-Waldau αποκαλύπτει πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της 8ης σεζόν του Game of Thrones!


Ο Nikolaj Coster-Waldau έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την 8η σεζόν.
Ήξερα τι θα συνέβαινε για τις τρεις πρώτες σεζόν. Μετά από αυτό, ήταν κάθε σεζόν τη φορά. Παίρνουμε τα σενάρια ένα μήνα πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, ή έξι εβδομάδες, και τότε ξέρουμε τι θα συμβεί στην συγκεκριμένη σεζόν., οπότε δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στην 8η. Επιστρέφουμε τον Οκτώβριο, οπότε ίσως τις επόμενες εβδομάδες, θα λάβουμε τα σενάρια και θα μάθω. Είμαι πολύ περίεργος
Η 8η σεζόν θα είναι σε εξέλιξη για αρκετό καιρό. Δεν είναι ακόμα σαφές τι σημαίνει αυτό για την πρεμιέρα. Όπως αναφέρει ο Collider, η 7η σεζόν πήρε περίπου έξι μήνες για να κινηματογραφηθεί, ξεκινώντας από τα τέλη Αυγούστου 2016 μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο του 2017. Έξι μήνες αργότερα, έκανε πρεμιέρα. Αν το HBO επαναλάβει το ίδιο βασικό πρόγραμμα, θα μπορούσαμε να περιμένουμε την 8η σεζόν να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2018.

Φυσικά, το HBO δεν χρειάζεται να επιμείνει στο ίδιο χρονοδιάγραμμα. Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε, αλλά σίγουρα μαθαίνοντας πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα, κάτι είναι και αυτό.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.