Ο Nikolaj Coster-Waldau συζητά για την απεγνωσμένη προσπάθεια του Jaime να σκοτώσει την Daenerys Targaryen!


Χθες το βράδυ, ο Jaime Lannister προσπάθησε να σκοτώσει την Daenerys Targaryen.

Στην αρχή αυτής της σειράς, η σκέψη αυτή ήταν αρκετά μακρινή, αλλά αφού είδε τη Μητέρα των Δράκων να καίει το στρατό των Lannister, ο Jaime ήταν έτοιμος να κάνει ό, τι χρειαστεί για να την σταματήσει. Αλλά προτού φτάσει σε αυτήν, έπεσε μια κοντινή λίμνη, με την μοίρα του να είναι άγνωστη.

Το Entertainment Weekly μίλησε με τον Nikolaj Coster-Waldau για να μάθει τις σκέψεις του. Ο Coster-Waldau θυμάται ότι, όταν πήρε το σενάριο για το επεισόδιο, είπε ότι "Ένας από τους κύριους χαρακτήρες μας πρόκειται να πεθάνει". Θα προτιμούσα να είναι η Daenerys. "Ο Jaime είναι τόσο ηλίθιος που σκέφτεται για ένα δευτερόλεπτο, "Αν μπορώ να το κάνω αυτό, μπορώ να κερδίσω τα πάντα", λέει ο Coster-Waldau. Ο Τίριον φάνηκε να συμφωνεί με τον Coster-Waldau ότι ο Jaime ήταν ηλίθιος, αλλά από εκεί που καθόμασταν, φάνηκε πως έφτασε πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου του.


Οι φαν πιθανότατα δεν θα εκπλαγούν όταν μάθουν ότι η μάχη έκανε ρεκόρ για τους περισσότερους θανάτους από πυρκαγιά σε μια κινηματογραφική ή τηλεοπτική παραγωγή. Συνολικά, με μια βολή κάηκαν 20 άτομα και είχε 73 εστίες από την φωτιά του Δράκου. Όλη αυτή η φωτιά ήρθε με την ευγένεια της Daenerys και του δράκου της, γεγονός που έκανε κάποιους θεατές να συμπάσχουν με τους θανάτους των Lannister περισσότερο από ό, τι περίμεναν. Ο Coster-Waldau μίλησε γι'αυτά τα συναισθήματα.

Παρόλο που η Daenerys είναι ο ήρωας και οι Lannisters είναι οι κακοί, το να καίγεσαι ζωντανός δεν ωραίο. Είναι τρομακτικό φαινόμενο όταν έρχεται η φλόγα από αυτός τέρας και καίει χιλιάδες και χιλιάδες άνδρες που κάνουν ακριβώς τη δουλειά τους.

Ένα από τα πράγματα που έκαναν τη μάχη τόσο ενδιαφέρουσα ήταν ότι υπήρχαν συμπάθειες και από τις δύο πλευρές.

Και τι γίνεται τώρα; Φυσικά, ο Coster-Waldau δεν θα αποκαλύψει κάτι συγκεκριμένο, αλλά όταν το EW τον ρώτησε αν ο Jaime ήταν καταδικασμένος από την πίστη του στη Cersei, απάντησε: "Δεν πρόκειται να τελειώσει καλά για τον Jaime Lannister, δεν μπορώ κάτι άλλο να φανταστώ".


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.