Συνέντευξη Nikolaj Coster-Waldau για την απελπισμένη προσπάθεια του Τζέιμη.


Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο NYTimes

Το προηγούμενο επεισόδιο άφησε τον Τζέιμη να βυθίζεται στον πάτο του ποταμού. Πριν τον σώσει όμως ο Μπρον, ο Τζέιμη επιτέθηκε στην πεζή Ντάνυ που προσπαθούσε να βοηθήσει τον Ντρόγκον.

Ο ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα γυρίσματα της σκηνής που κράτησαν πάνω από τρεις εβδομάδες στην Ισπανία. Εντυπωσιάστηκε από το αποτέλεσμα λόγω των συνθηκών, την φωτιά τριγύρω, τα άλογα που δεν τα πήγαιναν καλά με τη φωτιά και μια κάμερα που έκανε βουτιά και ζούμαρε στους ηθοποιούς όπως ο Ντρόγκον. Βλέποντας τους Ντοθράκι να πλησιάζουν εντυπωσιάστηκε, δεν ήταν εφέ, ήταν πραγματικό, με βέλη και τόξα στέκονταν πάνω σε άλογα και όλα αυτά χωρίς τραυματισμούς. Ο ίδιος τρόμαξε με το μέγεθος των κασκαντέρ, που καιγόντουσαν 20 μαζί.


Όταν ο Τζέιμη βλέπει την Ντάνυ κάνει την απελπισμένη προσπάθεια να της επιτεθεί. Ο Τύριον που βλέπει την σκηνή τον αποκαλεί ηλίθιο. Ο ίδιος αναλύοντας τη σκέψη του χαρακτήρα που υποδύεται δεν τον θεωρεί εντελώς χαζό. Ξέρει πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να νικήσουν τη Ντάνυ και το δράκο παρά μόνο να την σκοτώσει κάποιος. Και για μια στιγμή βλέπει την ευκαιρία.

«Αλλά αυτός είναι ο Τζέιμη. Κάποιες φορές πράττει χωρίς να σκεφτεί. Και πρέπει να το κάνεις σε περιπτώσεις πολέμου. Θα ήταν ένδοξο. Θα έσωζε την αδερφή του, ακόμη κι αν είναι ο μόνος που πιστεύει πως χρειάζεται να σωθεί.»


Πλέον ο Τζέιμη ξέρει και τον δολοφόνο του Τζόφρυ, σύμφωνα με την αποκάλυψη της Ολέννα. Ο ίδιος ως Τζέιμη δεν σκέφτηκε πως το έκανε αλλά δεν ήξερε επίσης με σιγουριά πως δεν το έκανε. «Δεν νομίζω πως το πίστεψε. Αλλά δεν ήξεραν ποιος το έκανε… Θα αλλάξει κάτι; Θα έχει ποτέ την ευκαιρία να το πει στην Σέρσεϊ;» ο Nikolaj πιστεύει πως ο Τζέιμη έχει φτάσει σε ένα σημείο που αναρωτιέται. Ποιος είναι ο σκοπός όλων αυτών. Είναι εξαίρετος στρατιωτικός αλλά σε ότι αφορά την αδερφή του αποτυγχάνει. Ο Τζέιμη βλέπει πιο ρομαντικά την όλη σχέση ενώ αυτή όχι.

Για τη βουτιά στη λίμνη ο ηθοποιός δεν αποκαλύπτει το μέλλον του Τζέιμη. Μιλά μόνο για την δυσκολία των γυρισμάτων και ευχαριστεί που δεν φορούσε την πανοπλία της Βασιλικής Φρουράς.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδω

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.