Το promo του Sky Atlantic για το 4ο επεισόδιο του Game of Thrones αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την Arya


Τελευταία φορά που είδαμε την Arya στην 7η season του Game Of Thrones ήταν όταν έτρωγε πίτες στο Crossroads Inn. Αν και προορισμός της ήταν το King's Landing, μαθαίνοντας πως το Winterfell είναι και πάλι στους Stark και μάλιστα με Άρχοντα τον Jon Snow, τα σχέδιά της άλλαξαν παίρνοντας τον δρόμο για τον Βορρά.[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Το Sky Atlantic έδωσε στην δημοσιότητα ένα promo για το 4ο επεισόδιο όπου μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την Arya.Όπως βλέπουμε στο παραπάνω βίντεο η Arya φτάνει επιτέλους στο Winterfell. Στην συγκεκριμένη σκηνή την παρακολουθούμε να ''μoνομαχεί'' με την Brienne. Φαίνεται πως τα μαθήματα του Syrio Forel είναι ακόμα μέσα στην Arya καθώς όπως παρατηρούμε στο στυλ μάχης της, είναι σαν να χορεύει με το σπαθί όπως ακριβώς της είχε διδάξει ο δάσκαλός της πίσω στην 1η season.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις εικόνες -όχι και τόσο καλή ανάλυση - όπου το ''The Water Dance'' της Arya φαίνεται λίγο καλύτερα από τις κινήσεις της.

Μπορεί η Arya να έγινε μία άξια δολοφόνος , αλλά όπως μας δείχνει δεν είναι μόνο αυτό, καθώς έχει μάθει να πολεμά και να χειρίζεται το σπαθί πολύ καλά.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.