Ταξίδι στην Βόρεια Ιρλανδία και στα εδάφη του Westeros!Ποιος από εμάς δεν θα ήθελε να ταξιδέψει έστω σε ένα από τα μέρη-χώρες που γυρίζεται το Game Of Thrones;
Ευτυχώς για όσους δεν μπορούμε υπάρχει η Gyristroyla όπου επισκέφθηκε την Βόρεια Ιρλανδία που έγιναν και ακόμα γίνονται τα γυρίσματα της αγαπημένης μας σειράς. Όπως μας λέει η ίδια μέσα από το blog της :

Από τα πρώτα ταξίδια που έκανα μόνη μου, συνειδητοποίησα, ότι δεν μου άρεσαν τα εύκολα. Ο λόγος είναι απλός. Ήθελα να εξερευνήσω, να γνωρίσω, να μυρίσω, και να γευτώ. Ανακάλυψα λοιπόν, ότι ο μόνος τρόπος για να το κάνω αυτό, ήταν να έχω το μυαλό μου ανοιχτό, και να αντιλαμβάνομαι ότι γνωρίζοντας μια ξένη κουλτούρα, θα έχω πάντα όφελος.

Με το σκεπτικό αυτό, και συνήθως με λίγα λεφτά στην τσέπη, επιστράτευα όλη μου την εφευρετικότητα, ώστε να διασφαλίσω τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια παραμονής μου σε ένα τόπο, εις βάρος οποιασδήποτε άλλης πολυτέλειας. Έτσι κάπως, εμπέδωσα, ότι “τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, είναι δωρεάν”, αφού με αυτό τον τρόπο, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να κάνω φίλους, όχι μόνο από τις χώρες που με φιλοξενούσαν, αλλά και με ανθρώπους σαν κι’εμένα, από όλες τις γωνιές της γης, καταφέρνοντας έτσι, να βιώνω την ουσία του ταξιδιού.

Με λίγα λόγια, τα ταξίδια μου, είναι ταξίδια εμπειριών και σίγουρα απευθύνονται στους λάτρεις της περιπέτειας. Αυτός εξάλλου, είναι ο τρόπος που προτιμώ να ταξιδεύω, ακόμα και σήμερα. Οι εναλλακτικές πλέον είναι τόσο πολλές, που αν ψάξεις, βρίσκεις. Το αδύνατο, ξαφνικά, γίνεται δυνατό, και το μακρινό γίνεται κοντινό. Αρκεί πραγματικά, να θέλεις να κάνεις το ταξίδι.


Μπορείτε να δείτε παρακάτω -σε τρία μέρη- τα ταξίδια της Νέλλης όπως είναι και το όνομά της στα εδάφη του Westeros και να ταξιδέψετε μαζί της - και ίσως λίγο να την ζηλέψετε-!!!


ΜΕΡΟΣ 1ο
Westeros – Το Game of Thrones στη Βόρεια Ιρλανδία (Μέρος 1)

ΜΕΡΟΣ 2ο
Westeros – Το Game of Thrones στη Βόρεια Ιρλανδία (Μέρος 2)

ΜΕΡΟΣ 3ο
Westeros – Το Game of Thrones στη Βόρεια Ιρλανδία (Μέρος 3)


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.