Τα εκπληκτικά κοστούμια της 7ης σεζόν του Game of Thrones! (Daenerys και Cersei)


Το HBO δίνει στους φανς μια πιο προσεκτική ματιά στο σχολαστικό έργο της σχεδιάστριας Michele Clapton για τα κοστούμια της 7ης σεζόν.


Daenerys Targaryen: Θερμότερη με τις μπότες της.

Σε συνέντευξή της, η Clapton είπε ότι παρόλο που υπήρξαν κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση της Dany όταν η Μητέρα των Δράκων έφτασε στο Westeros, το οποίο έχει ψυχρότερο κλίμα, ορισμένες πτυχές παρέμειναν οι ίδιες. "Διατηρήσαμε τις μπότες και τα παντελόνια γιατί αυτό είναι το εμπορικό της σήμα. Ήθελα να αρχίσω να πηγαίνω προς μαύρο και κόκκινο, επειδή αυτά είναι τα χρώματα των Targaryen ", είπε.

Ένα ειδικό εξάρτημα αξίζει περισσότερη προσοχή: η βαριά αλυσίδα με τρεις κεφαλές δράκων που φορούσε η βασίλισσα στην πρεμιέρα της σεζόν. "Υπήρχε μια βαρύτητα σε αυτό. Ήθελα να έχει εξουσία" , είπε η Clapton. Εξήγησε επίσης ότι επέλεξε την αλυσίδα αντί για ένα στέμμα. "Δεν ήθελα να φορέσει ένα στέμμα, αλλά ήθελα να φορέσει κάτι που έδειχνε την κατάσταση".Cersei Lannister: Μια σκοτεινή, βασίλισσα.

Σχετικά με την Cersei Lannister (η εμφάνιση της οποίας περιλαμβάνει πολλά αιχμές αυτή τη σεζόν), η Clapton περιέγραψε το ύφος της ως "υπερβολικό". Όταν σχεδίασε τα ρούχα της για τη σκηνή του Dragonpit, η Clapton είχε στο μυαλό της σε μερικές προφητείες.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.