7 νέοι ρόλοι για την τελευταία σεζόν του Game of ThronesΣε λίγες μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα για την τελευταία σεζόν του Games of Thrones και έτσι σιγά σιγά αρχίζουμε να έχουμε και κάποιες πρώτες πληροφορίες για νέους ρόλους που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Φαίνεται ότι το casting έχει ήδη ξεκινήσει για 7 νέους ρόλους, μικρότερης ή μεγαλύτερης σημασίας.
Πάμε να τους δούμε αναλυτικά:

-Μισθοφόρος , ηλικίας 35-50 ετών. Ο άντρας θα πρέπει να έχει εμφάνιση που να εμπνέει αυστηρότητα, να είναι γυμνασμένος, και χαρισματικός στρατιωτικός τύπος. Θα χρειαστεί να ιππεύσει άλογο και θα εμφανιστεί σε 2 επεισόδια της 8ης σεζόν.
Πολύ πιθανόν αυτός ο χαρακτήρας να είναι μέλος της Golden Company. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι στην περιγραφή αναφέρεται ότι θα χρειαστεί να κάνει γυρίσματα την εβδομάδα 11 Δεκεμβρίου και μετά πάλι τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2018. Αυτό σημαίνει ότι τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν θα κρατήσουν τουλάχιστον 8 μήνες, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μάλιστα το The Hollywood Reporter αναφέρει ότι τα γυρίσματα μπορεί να κρατήσουν ακόμα και μέχρι τον Αύγουστο του 2018. Αν κάτι τέτοιο είναι αλήθεια τότε είναι το σενάριο να δούμε την επόμενη σεζόν το 2019 μοιάζει πιο πιθανό.-Βόρειος Αγρότης, ηλικίας 25-35 ετών. Ένας ειλικρινής άντρας με απλά γούστα που θα κάνει γυρίσματα την εβδομάδα 17 Νοεμβρίου.

-Μια σκερτσόζα και γοητευτική κοπέλα ηλικίας 18-25 ετών. Ένας ακόμα μικρός ρόλος, μια κοπέλα από τον Βορρά. Θα λάβει μέρος σε γυρίσματα την εβδομάδα 6 Νοεμβρίου και θα παίξει με βασικούς ηθοποιούς της σειράς σε μια αξιομνημόνευτη σκηνή.

- Ένας Βόρειος φρουρός, ηλικίας 18-25 ετών. Και αυτός ο ηθοποιός θα παίξει σε σκηνή με βασικούς ηθοποιούς σε γυρίσματα που θα γίνουν την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη.-Ένας ναύτης, ηλικίας 35-40 ετών. Είναι άγριος τύπος, θαλασσοδαρμένος με δυνατή παρουσία. Θα πάρει μέρος στα γυρίσματα της εβδομάδας 11 Δεκεμβρίου. Πολύ πιθανόν να είναι ένας από τους Ironborn.

-Ένα ζευγάρι φρουρών. Ο πρώτος φρουρός είναι γυμνασμένος και περίπου 20 χρονών και δυνατός μαχητής. Θα πάρει μέρος στα γυρίσματα την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη. Ο δεύτερος φρουρός είναι ψηλός και αθλητικός τύπος. Θα λάβει μέρος στα γυρίσματα στις 1 και 2 Νοεμβρίου στην Ισπανία και έτσι μαθαίνουμε ότι και στην τελευταία σεζόν θα υπάρξουν και σκηνές που θα γυριστούν εκεί.Πόσο σημαντικοί μπορεί να είναι αυτοί οι νέοι ρόλοι για την επόμενη σεζόν? Να θυμίσουμε ότι στα περσινά casting calls είχαμε κυρίως αδιάφορους ρόλους αλλά ανάμεσα τους υπήρχε ο ρόλος που περιγραφόταν σαν ένας ευγενής όμορφος άντρας που τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν ο Rhaegar Targaryen. Λέτε να υπάρχει κάποιος τόσο σημαντικός και φέτος?

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.