Η αξιολόγηση της 7ης σεζόν του Game of Thrones σε νούμερα!


 Το φινάλε της 7ης σεζόν, έκανε ρεκόρ τηλεθέασης και τα πήγε περίφημα.

Έτσι είναι πλέον καιρός να κάνουμε μία αξιολόγηση. Πρώτα απ 'όλα, δείτε παρακάτω ένα έγκυρο γράφημα.


Η έβδομη σεζόν άνοιξε με ένα νέο ρεκόρ 10,11 εκατομμυρίων θεατών, το οποίο ήταν περίπου 27% περισσότερο από την πρεμιέρα του προηγούμενου έτους και 14% περισσότερο από το φινάλε της 6ης σεζόν. Οι αριθμοί έπεσαν για λίγο στη συνέχεια για να φθάσουν στο απίστευτο ρεκόρ των 12,07 εκατομμυρίων την περασμένη Κυριακή. Αυτή είναι μια αύξηση κατά 36% σε σχέση με το προηγούμενο έτος! Η τηλεθέαση αυξήθηκε επίσης εντυπωσιακά και γρήγορα μέσα στην 7η σεζόν, προσθέτοντας σχεδόν 20% περισσότερους θεατές μεταξύ της πρεμιέρας και του φινάλε.

Οι μέσοι όροι των σεζόν αυξάνονται επίσης σταθερά. Τα επεισόδια αυτής της σεζόν τα είδαν κατά μέσο όρο 10,26 εκατομμύρια άτομα, περισσότερα από πέρυσι δηλαδή 2 εκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι.

Μέσος όρος θεατών ανά σεζόνΟ μεγάλος αριθμός τηλεθέασης όλων των πλατφορμών τον οποίο ενδιαφέρει περισσότερο το HBO, ήταν 26 εκατομμύρια πέρυσι. Τελευταία αναφέρθηκε ο ίδιος αριθμός μόνο για το επεισόδιο της πρεμιέρας, και ήταν κοντά στα 30 εκατομμύρια. Το Vulture αναφέρει τώρα ότι το νούμερο αυτό ξεπεράστηκε και έφθασε τα 30,6 εκατομμύρια, που δεν περιλαμβάνει το φινάλε. Ο τελικός απολογισμός, θα είναι πραγματικά μεγάλος και σκεφτείτε ότι η εκτιμώμενη βάση συνδρομητών του HBO είναι περίπου 50 εκατομμύρια.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.