Πότε θα έχουμε 8η σεζόν του Game of Thrones

Πότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον Τζον; Τι επιπτώσεις θα έχει για την Ντάνυ; Τι συνέβη με Τύριον; Ζει ο Τόρμουντ; Όλα αυτά τα cliffhangers και πολλά άλλα θα τα μάθουμε στην επόμενη σεζόν. Πότε όμως θα έρθει η 8η;;;

8η σεζόν 101

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και πολλοί έτρεξαν να διαδώσουν δεν ισχύουν! Το έχουν επιβεβαιώσει έγκυρες πηγές!!!! Τα σενάρια υπάρχουν σε αρχικό στάδιο όπως είχε δηλώσει από τον Ιούλιο ο Casey Bloys. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν μόνο θεωρίες για την 8η σεζόν. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα επεισόδια θα είναι 6 όπως μάθαμε από τον Απρίλιο του 2016. Οι παραγωγοί μίλησαν τότε για 13 συνολικά επεισόδια , 7η και 8η σεζόν μαζί. Όσο για τη διάρκεια δεν υπάρχει ακόμη κανένα νεότερο πέραν από το ότι θα πλησιάζουν το 80λεπτο φινάλε της 7ης σεζόν. Το θέμα για δίωρα είναι ακόμη ανοιχτό.

Περισσότερα για τις εξελίξεις θα μάθουμε στα γυρίσματα. Ο Nikolaj Coster-Waldau σε συνέντευξη του είπε πως επιστρέφουν για δουλειά τον Οκτώβριο. Οι τελευταίες σεζόν χρειάστηκαν 7 μήνες (χοντρικά) γυρισμάτων. Λόγω του μεγαλύτερου μήκους των επεισοδίων μπορεί να επαρκεί ο ίδιος χρόνος αλλά τα ειδικά εφέ, μοντάζ κλπ θα χρειαστούν παραπάνω. Αυτό σημαίνει πως περιμένουμε σεζόν από Οκτώβριο του 2018 εως και Ιανουάριο του 2019. Ίσως κάνουμε πρωτοχρονιά με φινάλε GoT!


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.