Ανακοινώθηκαν οι σκηνοθέτες για την 8η σεζόν του Game of Thrones!


Οι σκηνοθέτες για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones ανακοινώθηκαν!
Όπως αποκάλυψε το EW γνώριμα ονόματα επιστρέφουν για να σκηνοθετήσουν τα έξι τελευταία επεισόδια του GOT.

Ο πρώτος σκηνοθέτης που επιστρέφει είναι ο Miguel Sapochnik. Ο βραβευμένος με Έμμυ και αγαπημένος του κοινού σκηνοθέτης επιστρέφει για την όγδοη και τελευταία σεζόν. Οι περισσότεροι θεωρούσαμε δεδομένη την επιστροφή του αφού ο Sapochnik έχοντας σκηνοθετήσει τα επεισόδια Hardhome και Battle of Bastards (αλλά και το εξαιρετικό Winds of Winter) θεωρείται ειδικός στην σκηνοθεσία των μαχών και είναι σίγουρο ότι στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τις μεγαλύτερες και πιο επικές μάχες του GOT.
Ο δεύτερος σκηνοθέτης που θα αναλάβει  δυο επεισόδια από τα έξι της 8ης σεζόν είναι ο David Nutter. O Nutter είναι ο δεύτερος σκηνοθέτης που έχει κερδίσει βραβείο Έμμυ για το Game of Thrones. Έχει σκηνοθετήσει 6 επεισόδια της σειράς συμπεριλαμβανομένου του φινάλε της 5ης σεζόν, Mother's Mercy, αλλά και του επεισοδίου του κόκκινου γάμου The Rains of Castamere. O Nutter βέβαια, θεωρείται από τους πιο γνωστούς τηλεοπτικούς σκηνοθέτες, έχοντας δουλέψει στο X Files , το ER και πολλές ακόμα διάσημες σειρές. Μήπως πάντως το γεγονός ότι ο Nutter έχει σκηνοθετήσει τον "Κόκκινο Γάμο", σημαίνει ότι τα επεισόδια που θα αναλάβει θα έχουν να κάνουν με θανάτους αγαπημένων χαρακτήρων?Όμως ούτε ο Sapochnik ούτε ο Nutter θα σκηνοθετήσουν το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones. Αυτό το έργο φαίνεται πως θα αναλάβουν οι παραγωγοί της σειράς David Benioff και Dan Weiss. Όπως παραδοσιακά συμβαίνει στις περισσότερες διάσημες σειρές, οι δημιουργοί τους αναλαμβάνουν να σκηνοθετήσουν το τελευταίο επεισόδιο. Έτσι και οι Benioff και Weiss θα σκηνοθετήσουν το φινάλε του Game of Thrones.

Άρα από το σύνολο των έξι επεισοδίων της 8ης σεζόν ο David Nuttter θα σκηνοθετήσει δυο επεισόδια, ο Sapochnik θα σκηνοθετήσει δυο ή τρία (!) επεισόδια και οι D&D θα αναλάβουν το φινάλε.

Να σας θυμίσουμε ότι τα γυρίσματα για την τελευταία σεζόν του GOT ξεκινούν τον Οκτώβριο και θα διαρκέσουν μέχρι την άνοιξη του 2018, ενώ η σειρά αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.