Οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα της 8ης σεζόν του Game of Thrones ξεκίνησαν


Μπορεί η έβδομη σεζόν του Game of Thrones να τελείωσε πριν λίγες μέρες, φαίνεται όμως ότι ήδη ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα της όγδοης.
Η πρώτη πληροφορία για τις προετοιμασίες των γυρισμάτων της νέας σεζόν μας έρχεται από τον λογαριασμό στο twitter του Irish Thrones. Φαίνεται πως τα Titanic Studios στο Belfast όπου γυρίζεται το μεγαλύτερο μέρος των εσωτερικών σκηνών, ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για να υποδεχτούν τους ηθοποιούς και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής σε περίπου ένα μήνα που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. 


Επίσης πολύ δουλεία φαίνεται ότι γίνεται και στα Linenmill Studios στο Corbet. Το Irish Studios αναφέρει ότι τοποθετείται ένα μετακινούμενο έδαφος πάνω σε χορτάρι και λάσπη κοντά σε περιοχή που βρίσκονται τα σκηνικά του Riverrun. Πριν προχωρήσετε σε συμπεράσματα να σας πούμε ότι ακριβώς η ίδια περιοχή είχε χρησιμοποιηθεί και πέρσι για γυρίσματα που δεν είχαν καμία σχέση με το Riverrun αλλά με το Winterfell. 
Από εκεί προέρχονται και οι περσινές φωτογραφίες των παπαράτσι από τα γυρίσματα στην Ιρλανδία. Όπως αποδείχτηκε τελικά η συγκεκριμένη σκηνή προοριζόταν για σκηνή στο Winterfell που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν.[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.