Νέα από τις ετοιμασίες για τα γυρίσματα της 8ης σεζόνΤα γυρίσματα για την 8η σεζόν του Game of Thrones δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, όμως οι προετοιμασίες ήδη άρχισαν.
Οι ομάδες παραγωγής βρίσκονται στα στούντιο  της Ιρλανδίας έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν κάποια από τα σκηνικά που θα χρησιμοποιηθούν στην επόμενη σεζόν. Tο Ισπανικό Los Siete Reinos κατάφερε να εξασφαλίσει μια φωτογραφία από τις προετοιμασίες αυτές. Στην φωτογραφία βλέπουμε μια καλύβα έξω από τα Titanic Studios.Αυτή η καλύβα μαζί με άλλες δυο , μια του ίδιου μεγέθους και μια μικρότερη που δεν φαίνονται στην φωτογραφία, μοιάζουν με καλύβες των Dothraki. Θυμίζουν τις καλύβες στο Vaes Dothrak που είδαμε στην έκτη σεζόν.Θα μπορούσαν να είναι πρόχειρες καλύβες που κατασκεύασαν οι Dothraki για τις διανυκτερεύσεις στον δρόμο προς το Winterfell? Θυμηθείτε ότι το σχέδιο του Jon είναι να πάνε με πλοίο ως το White Harbour και μετά να συνεχίζουν ως το Winterfell από το Kingsroad. Είναι δύσκολο όμως να φανταστούμε να χρησιμοποιηθούν τέτοιες καλύβες  στον Βορρά όπου το χιόνι και οι υπόλοιπες καιρικές συνθήκες  είναι χειρότερες από ποτέ. Μια άλλη περίπτωση είναι οι καλύβες αυτές να είναι μέρος κάποιου οράματος όπως το όραμα που είχε παλιότερα η Dany με τον Khal Drogo και το παιδί τους. Πάντως η φωτογραφία από μόνη της δεν μας αφήνει να καταλάβουμε αν οι καλύβες χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικά ή εξωτερικά γυρίσματα.

Μπορεί η αναμονή μέχρι την όγδοη σεζόν να είναι μεγάλη, όμως το Game Of Thrones Gr Fans θα σας ενημερώνει καθημερινά για όλες τις νέες εξελίξεις για τα γυρίσματα που σε λίγες μέρες ξεκινούν!
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.