Οι ηθοποιοί άρχισαν να φτάνουν στην Ιρλανδία για τα γυρίσματα της 8ης σεζόνΤα γυρίσματα της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones ξεκινούν σε λίγες μέρες, και οι ηθοποιοί  άρχισαν ήδη να καταφθάνουν στην Ιρλανδία!
Ευτυχώς οι φανς του GOT εκεί, μας ενημερώνουν για όλες τις αφίξεις μέσω των social media.
Πρώτος και καλύτερος, ο Peter Dinklage, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στην Ιρλανδία, νωρίτερα από όλους τους υπόλοιπους. Η σύζυγος του Dinklage είναι έγκυος για δεύτερη φορά και φαίνεται πως ο Dinklage  λόγω των πολύμηνων γυρισμάτων για την τελευταία σεζόν ήθελε να βρίσκεται δίπλα της. Έτσι έφτασε στην Ιρλανδία νωρίτερα για να έχει το χρόνο να εγκαταστήσει την οικογένεια του εκεί.Χθες σε πτήση προς το Belfast κάποιοι εντόπισαν και την Maisie Williams η οποία απάντησε σε tweet ότι τα γυρίσματα ξεκινούν σε περίπου 2 εβδομάδες.  Η Williams όμως φαίνεται ότι είχε άλλο τελικό προορισμό. Από το αεροδρόμιο του Belfast πήρε άλλη πτήση για το αεροδρόμιο του Ballymena. Στην ίδια πτήση μάλιστα βρισκόταν και ο Conleth Hill που ενσαρκώνει τον Varys στην σειρά.Γιατί όμως η Maisie Williams και ο Hill να πηγαίνουν εκεί? Να θυμίσουμε ότι δυο είναι οι πιο γνωστές σκηνές που έχουν γυριστεί ως τώρα σε αυτήν την τοποθεσία. Η μια είναι όταν η Melisandre γέννησε το τέρας από καπνό μέσα στην σπηλιά. Η δεύτερη είναι όταν η Arya βρέθηκε στο νερό μετά από όταν την είχε μαχαιρώσει η Waif. Τι σκηνές μπορεί να γυριστούν φέτος στην ίδια τοποθεσία?
Βέβαια μπορεί απλά να είναι σύμπτωση ότι Maisie και Hill κατευθύνονταν στο ίδιο μέρος και οι σκηνές που θα γυρίσουν να μην έχουν σχέση μεταξύ τους. Επίσης να σας πούμε ότι κοντά στο Ballymena βρίσκονται και η τοποθεσία Moneyglass όπου υπάρχουν τα περισσότερα σκηνικά για το Winterfell, αλλά και τα δυο στούντιο Corbet και Titanic. Συνήθως όμως όσοι ηθοποιοί κατευθύνονται σε αυτές τις τοποθεσίες δεν επιλέγουν το Ballymena ως προορισμό καθώς υπάρχουν πιο κοντινές τοποθεσίες.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maisie Williams Fan Account. (@lovelymaisie) στις


Περίεργο επίσης είναι και το ότι ενώ οι ηθοποιοί αρχίζουν να καταφθάνουν και τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγες μέρες, κανένας από τους ηθοποιούς δεν έχει σχολιάσει τα σενάρια για την τελευταία σεζόν που σε αυτή την χρονική στιγμή είναι βέβαιο ότι έχουν παραλάβει. Πέρσι Maisie Williams, Sophie Turner και άλλοι ηθοποιοί με το που πήραν τα σενάρια έκαναν διάφορα σχόλια για αυτά ενώ φέτος φαίνεται πως η γενική γραμμή είναι να τηρηθεί σιγή ιχθύος. Πάντως είναι δεδομένο ότι και φέτος τα εξωτερικά γυρίσματα θα είναι περικυκλωμένα από φανς και παπαράτσι, οπότε ίσως το μυστήριο με το γιατί βρίσκονται η Maisie Williams (Arya Stark) και ο Conleth Hill (Varys) σε αυτή την τοποθεσία λυθεί μέσα στις επόμενες ημέρες που θα αρχίσουν τα γυρίσματα και θα αρχίσουμε να έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την 8η σεζόν.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.