Ο Aidan Gillen συζητά για τον Littlefinger στο φινάλε της 7ης σεζόν του Game of Thrones!


Χρειάστηκαν επτά σεζόν, αλλά τελικά συνέβη: Ο πιο πονηρός και χειραγωγός παίκτης στο Game of Thrones έπεσε στα χέρια του Οίκου Stark.

Ο ηθοποιός Aidan Gillen μίλησε στους Los Angeles Times για τις τελευταίες στιγμές του χαρακτήρα του.

Ο Gillen έμαθε για το θάνατο του Littlefinger περίπου ένα μήνα πριν από τη μαγνητοσκόπηση για την 7η σεζόν. "Ξεκίνησε μέσω του τηλεφωνήματος που είχε από τον David Benioff και του Dan Weiss. Αλλά, η σκηνή του θανάτου ήταν μια από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε. Έχοντας πεθάνει νωρίτερα - ακούγεται τόσο παράξενο, που συνέχισε να κάνει γυρίσματα για τις υπόλοιπες σκηνές."

Ο Gillen λέει ότι ενώ ο Littlefinger ήταν σίγουρος ότι τα σχέδιά του δεν θα πηγαίνανε στραβά, αλλά στο τέλος την πάτησε. Αυτό οδήγησε "στην άμεση, μαζική ταπείνωση μπροστά στο πλήθος".

Για να προετοιμαστεί για τη σκηνή, ο Gillen άφησε τον εαυτό του να εκφοβισθεί από όλους στο δωμάτιο, ειδικά από τα τρία παιδιά των Stark. "Νομίζω ότι ήταν σημαντικό να δούμε την ευπάθεια των ανθρώπινων παραγόντων εκεί", είπε. "Και όταν λέω ανθρώπινο εννοώ ότι αυτό είναι κάτι που ακόμα και για κάποιον τόσο έξυπνο όπως ο Littlefinger, δεν μπορεί να βρει μια λύση να ξεφύγει. Όπως ένας αρουραίος σε μια παγίδα. "Όταν πληροφορήθηκε ότι πολλοί φαν του Game of Thrones βασανίζονταν για το θάνατο του Littlefinger, ο Gillen φαινόταν λίγο έκπληκτος, αλλά δεν τον πήρε προσωπικά. Αναγνωρίζει ότι ο χαρακτήρας τελικά πήρε αυτό που του άξιζε και ότι κατάλαβε πραγματικά γιατί αισθάνθηκε με αυτόν τον τρόπο.

"Υποθέτω ότι μερικοί άνθρωποι σκέφτηκαν ότι δεν ήταν αρκετά ακραίο, κάτι πολύ πιο γελοίο θα έπρεπε να μου είχε συμβεί. Παρόλο που προσπαθούσα να μην κάνω ένα κλασικό γύρισμα κακοποιών, ο χαρακτήρας μου είναι ένας κλασικός κακοποιός. Και μέρος αυτού του παιχνιδιού είναι ότι το ακροατήριο περιμένει να με δει να πεθάνω και το απολαμβάνουν." 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.