Ο Μάρτιν ανακοινώνει τον πέμπτο σεναριογράφο και μιλά για περισσότερες νέες σειρές!

Με σχετική ανακοίνωση στο blog.

Ο Μάρτιν ανακοίνωσε επίσημα τη συμμετοχή του Bryan Cogman. Ο Cogman είναι σεναριογράφος του GoT και συμμετέχει στη σειρά από την αρχή, ως βοηθός των παραγωγών, πριν καν γυριστεί ο πιλότος.

Υπάρχουν πέντε προτάσεις για νέα σειρά, που δυστυχώς και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, δεν θα περιέχει την Επανάσταση του Ρόμπερτ ή τις Περιπέτειες του Περιπλανώμενου Ιππότη. Ο Μάρτιν ανέφερε πως το σενάριο στο οποίο εργάζεται με τον Cogman θα είναι prequel κι αυτό που θα ενθουσιάσει περισσότερο τους φαν. Διαδραματίζεται σε μια «πολύ συναρπαστική περίοδο» της Γουέστερος ιστορίας.

Τα πέντε σενάρια δουλεύονται εδώ και μήνες από τους Jane Goldman, Brian Helgeland, Max Borenstein και Carly Wray με την επίβλεψη και συμμετοχή του Μάρτιν. Αυτά θα δοθούν στο HBO το οποίο θα διαλέξει ποιο ή ακόμη και ποια θα δουν το φως της δημοσιότητας σε μορφή τηλεοπτικής σειράς. Η πρώτη σειρά σύμφωνα με τον Μάρτιν θα ξεκινήσει το 2019 ή το 2020 και οι επόμενες αργότερα. Προς το παρόν όλα είναι σε στάδιο συζητήσεων και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Λέτε το HBO να ξεκινήσει το GoT Universe;

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.