Ο σκηνοθέτης του "The Dragon and the Wolf" Jeremy Podeswa δεν θα επιστρέψει για την 8η σεζόν του Game of Thrones!


Ο Jeremy Podeswa ασχολείται με το Game of Thrones από την 5η σεζόν, σκηνοθετώντας επεισόδια όπως το «Kill the Boy» και το «Home».

Η 7η σεζόν ήταν ίσως το καλύτερο έτος γι'αυτόν, σκηνοθέτησε το "Dragonstone", την πρεμιέρα της σεζόν, και το "The Dragon and the Wolf". "Παρόλο που σκηνοθέτησα τέσσερα επεισόδια, νιώθω σαν να μην είναι τίποτα, όλα αυτά που έκανα πραγματικά", είπε στους CBC News Toronto.

"Δυστυχώς, ο Podeswa αποκάλυψε επίσης ότι δεν θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει κάποιο από τα υπόλοιπα έξι επεισόδια για την 8η σεζόν. Από τώρα, είναι ευτυχής να παρακολουθήσει την σειρά σαν φαν που δεν ξέρει πια πώς θα τελειώσει τελικά η σειρά. "Οποιοσδήποτε από τους χαρακτήρες θα μπορούσε να καθίσει στον Σιδηρού θρόνο. Νομίζω ότι η ιστορία θα μπορούσε να τελειώσει με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους που θα ικανοποιούσαν ένα ακροατήριο. Είμαι ενθουσιασμένος να δω την τελευταία σεζόν και βρήκα αυτόν τον τρόπο."

Έτσι ποιος θα κατευθύνει τα επεισόδια της 8ης σεζόν; Δεν ξέρουμε ακόμα, αλλά φέρνοντας πίσω τον Miguel Sapochnik, ο τύπος πίσω από τα τεράστια επεισόδια, όπως το «Hardhome», «Battle of the Bastards» και «The Winds of Winter», θα είχε πολύ νόημα. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε λίγο για να βεβαιωθούμε.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.