Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των DVD/Blu-ray 7ης σεζόν

Για τους συλλέκτες και όχι μόνο

Το ΗΒΟ ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας DVD/Blu-ray για την 7η σεζόν. Για να πετύχουμε και τα χριστουγεννιάτικα δώρα θα μπορείτε να το αγοράσετε από 12 Δεκεμβρίου.

Το IGN αναφέρει πως DVD και Blu-ray εκδόσεις θα περιέχουν ηχητικούς σχολιασμούς για κάθε επεισόδιο από τους παραγωγούς και ηθοποιούς όπως οι Kit Harington (Τζον), Lena Headey (Σέρσεϊ), Liam Cunningham (Ντάβος) και άλλοι, καθώς και εκτεταμένο κομμάτι σε δύο μέρη γύρω από την σχεδιάστρια παραγωγής Deborah Riley πάνω στην δημιουργία κάστρων κλπ. Επίσης ηθοποιοί και τεχνικοί σχολιάζουν τις πιο σημαντικές στιγμές της σεζόν και τέλος τα ιστορικά των Επτά Βασιλείων από τον Dave Hill. Αφορούν την κατάκτηση του Αίγκον και μερικοί από τους αφηγητές θα είναι οι Nikolaj Coster-Waldau (Τζέιμη), Conleth Hill (Βάρυς) και Sophie Turner.


Η έκδοση Blu-ray θα περιέχει τα γνωστά «History and Lore», αυτή τη φορά με Χάιγκαρντεν, Ντράγκονπιτ και το πολύ ενδιαφέρον κομμάτι με τίτλο Προφητείες του Γνωστού Κόσμου καθώς και οδηγούς επεισοδίων με πληροφορίες για χαρακτήρες και τοποθεσίες ανά επεισόδιο.Η ψηφιακή έκδοση έρχεται με το έξτρα “Creating the North and Beyond” που αφορά τη μάχη πέρα από το Τείχος.
Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.