Τι κάνουν Emilia Clarke και Kit Harington μετά το τέλος της σεζόν του Game of ThronesH 7η σεζόν του Game of Thrones μπορεί να τελείωσε πριν μια εβδομάδα, φαίνεται όμως ότι οι πρωταγωνιστές της σειράς Emilia Clarke και Kit Harington, δεν θα μας λείψουν.
Η σχέση ανάμεσα σε Jon Snow και Daenerys Targaryen ήταν σίγουρα μια από τις πιο σημαντικές και πολυσυζητημένες εξελίξεις της σεζόν που πέρασε. Το ότι αυτά τα δυο πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας θέλει να εκμεταλλευτεί και ο οίκος μόδας Dolce & Cabbana, που επέλεξε ως κεντρικά πρόσωπα για την προώθηση του αρώματος The One, τους Kit Harington και Emilia Clarke. Οι δυο ηθοποιοί είχαν γυρίσει μήνες πριν τα διαφημιστικά σποτ στη Νάπολη της Ιταλίας αλλά προφανώς η εταιρεία επέλεξε να τα κρατήσει και να τα κυκλοφορήσει ακριβώς μετά το τέλος της 7ης σεζόν.Από την φωτογράφιση της καμπάνιας
Backstage από τα γυρίσματα
Εκτός όμως από το να διαφημίζουν αρώματα οι δυο ηθοποιοί έχουν και projects που έρχονται μέσα στους επόμενους μήνες.

Η Emilia Clarke θα είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της νέας ταινίας Han Solo που ανήκει στην σειρά ταινιών Star Wars. Η ταινία βρίσκεται ακόμα στην διαδικασία της παραγωγής καθώς οι αρχικοί σκηνοθέτες Christopher Miller and Phil Lord αντικαταστάθηκαν από τον Ron Howard, γεγονός που δημιούργησε μεγάλη καθυστέρηση. Πάντως η Clarke θα πρέπει σύντομα να ολοκληρώσει αυτό το project, καθώς τα γυρίσματα για την νέα σεζόν του Game of Thrones ξεκινούν περίπου σε ένα μήνα. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 2018.Από την άλλη μεριά, o Kit Harington, έχει ήδη τελειώσει τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του BBC με τίτλο "Gunpowder". Η μίνι σειρά που θα ολοκληρωθεί σε τρία επεισόδια, ακολουθεί την ιστορία των πρωταγωνιστών της "Συνωμοσίας της Πυρίτιδας". Ο Kit Harington θα υποδυθεί τον Robert Catesby, τον εγκέφαλο πίσω από την συνωμοσία του 1605, όπου μια ομάδα Καθολικών προσπάθησε να ανατινάξει το Βρετανικό Κοινοβούλιο και τον Βασιλιά Ιάκωβο. Σε αυτό το ιστορικό γεγονός βασίστηκε και η γνωστή ταινία V for Vendetta. Η έμπνευση για την σειρά φαίνεται πως ήταν κάτι φυσικό για τον Harington που ένας από τους προγόνους του ήταν ανάμεσα στους συνωμότες που τελικά καταδικάστηκαν και εκτελέστηκαν. Στην σειρά επίσης θα πρωταγωνιστούν ο Tom Cullen στον ρόλο του Guy Fawkes και η Liv Tyler. Την σειρά θα την δούμε το Φθινόπωρο, χωρίς να έχει ακόμα ανακοινωθεί ημερομηνία πρεμιέρας, όμως μπορούμε από τώρα να στοιχηματίσουμε για τις 5 Νοεμβρίου. Remember remember the 5th of November.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.