Οι παραγωγοί του Game of Thrones συζητούν για τον συγκλονιστικό θάνατο του φινάλε της 7ης σεζόν!


Οι συγκλονιστικές στιγμές είναι συνήθης για τους φαν του Game of Thrones.

Το φινάλε της 7ης σεζόν, "The Dragon and the Wolf" δεν ήταν διαφορετικό, καθώς ένας από τους πιο μακροχρόνιους χαρακτήρες της σειράς πέθανε. Οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss συζήτησαν με το Entertainment Weekly για την μοίρα του ηθοποιού.

Φυσικά, αυτός ο χαρακτήρας ήταν ο Petyr "Littlefinger" Baelish του Aiden Gillen, μέλος από την 1η σεζόν. Οι Weiss και Benioff επαίνεσαν το έργο του Gillen για την σειρά, με τον Benioff να αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε η συνεργασία τους.

"Ήμασταν τεράστιοι θαυμαστές του έργου του Aidan στο The Wire και σε άλλες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι από εκείνους τους τύπους που ξέρετε ότι θα σας δώσει κάτι καλό. Είναι σε θέση να αλλάξει τα πράγματα με τρόπους που είναι περίεργοι, αλλά για την βελτίωση του χαρακτήρα και της σειράς."Ο Littlefinger είναι ένας πολύ διαφορετικός χαρακτήρας από ό, τι αρχικά φανταζόμασταν και αυτό πιστώνεται στον Aidan. Είναι απλά ένας εκπληκτικός και σπουδαίος ηθοποιός.

 Ακόμα, ο Weiss ήταν ενθουσιασμένος με την τελική σκηνή του Gillen. "Ήμουν τόσο χαρούμενος με την τελευταία του εμφάνιση στην σειρά. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι θα βγάλουν από την σκηνή κάποια καλά συμπεράσματα."

Κάθε ηθοποιός του οποίου ο χαρακτήρας σκοτώνεται στο Game of Thrones λαμβάνει μια κλήση από τους παραγωγούς πριν από την έναρξη της σεζόν. Ο Gillen μίλησε για την κλήση του. Τώρα, ο Benioff μας εξηγεί πως ένιωσε με όλο αυτό το ζήτημα.


"Ήταν μία από τις σκληρότερες αποφάσεις που έπρεπε να πάρουμε. Είναι ένας δευτερεύων χαρακτήρας αν κοιτάξετε το χρόνο του στην σειρά. Το γεγονός ότι ο Littlefinger είναι τόσο μεγάλος όταν οι άνθρωποι μιλάνε για την σειρά, πραγματικά πιστώνεται στον Aidan. Κάθε σκηνή σε κάνει να σκεφτείς για τον Littlefinger. Και όταν βρίσκεται στο κέντρο μιας σκηνής, όπως η τελική του σκηνή στο φινάλε, είναι εντελώς συγκλονιστική. Είχαμε πολλές σκηνές θανάτου σε αυτή την σειρά και αυτή είναι μία από τις πιο σπουδαίες." 


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.