Το Game of Thrones θα γυρίσει "πολλαπλά" φινάλε στην 8η σεζόν για την αποφυγή διαρροών!


Σύμφωνα με το HBO, λαμβάνονται δραστικά μέτρα για να αποφευχθεί η διαρροή κρίσιμων σκηνών για το φινάλε της 8ης σεζόν.

Το Morning Call αναφέρει ότι, σε πρόσφατη ομιλία στο Bethlehem Moravian College, ο πρόεδρος προγραμματισμού του HBO Casey Bloys συζήτησε για το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones και για ένα μεγάλο τέλος για μια τηλεοπτική σειρά:

"Ξέρω ότι στο Game of Thrones, το τέλος, πρόκειται να το κινηματογραφήσουν σε πολλές εκδόσεις έτσι ώστε κανείς να μην ξέρει τι συμβαίνει", είπε ο Bloys. "Όταν φωτογραφίζεις κάτι, οι άνθρωποι ξέρουν. Έτσι πρόκειται να γυρίσουν πολλές εκδόσεις, ώστε να μην υπάρχει πραγματική οριστική απάντηση μέχρι το τέλος."

Από την άλλη το HBO δεν έχει τον προϋπολογισμό να κινηματογραφήσει πολλαπλά φινάλε επεισόδια που ποτέ δεν θα προβληθούν. Αυτό είναι ένα τεράστιο χάσιμο χρημάτων. Το Game of Thrones μπορεί να γράψει και να κινηματογραφήσει διαφορετικές εκδοχές φθηνών αλλά βασικών σκηνών για να μπερδέψει τους paparazzi.

Στην πραγματικότητα, το έχουν κάνει και πιο πριν. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Jimmy Kimmel, ο Kit Harington ισχυρίστηκε ότι, κατά τη διάρκεια της γυρισμάτων στην Ισπανία, κινηματογράφησαν δεκαπέντε ώρες βίντεο για επτά ψεύτικες σκηνές.

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.