Το Game of Thrones Casting για την 8η σεζόν ξεκινά!


Μπορεί η 7η σεζόν να ολοκληρώθηκε σχετικά σύντομα, όμως οι μηχανές του Game of Thrones αρχίζουν σιγά σιγά να παίρνουν μπροστά πάλι με την έναρξη των γυρισμάτων της 8ης σεζόν.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές αυτή την περίοδο γίνεται casting για δύο νέους ρόλους.

Και οι δύο νέοι ρόλοι είναι για τα παιδιά!

Ο πρώτος ρόλος που έχουμε μάθει είναι για ένα Βόρειο Κορίτσι. Ο χαρακτήρας θα είναι γύρω στην ηλικία των 8 με 10 ετών. Ο ρόλος περιγράφεται ως ένα ευδιάκριτο κορίτσι, κάποια αξιοθαύμαστη για την ακεραιότητά της. Σύμφωνα με το σενάριο, έχει μεγαλώσει σε μια οικογένεια στρατιωτών και μοιράζεται την αγωνία τους. Θα είναι έξυπνη με αγωνιστικό πνεύμα.

Τα γυρίσματα για το νεαρό κορίτσι έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που αρχίζει στις 17 Νοεμβρίου.

Ο δεύτερος ρόλος θα είναι επίσης για ένα αγόρι ηλικίας 8-12 ετών, με καλή εμφάνιση. Έχει περιγραφεί ως ένα αγόρι που πρέπει να αγωνιστεί. Η περιγραφή αναφέρει ότι χρειάζονται έναν ηθοποιό που μπορεί να "κατέχει εξ ολοκλήρου τις σκηνές που θα εμφανιστεί", υπονοώντας πολλές σκηνές.

Ο νεαρός ηθοποιός προγραμματίζεται να γυρίσει σκηνές την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου και την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.