Έρχεται σύντομα στο κινητό το Game of Thrones MMO παιχνίδι!


Είναι εκπληκτικό ότι ένας πλούσιος κόσμος, όπως το Game of Thrones, δεν έχει εμπνεύσει περισσότερους προγραμματιστές να δουλέψουν στην IP.

Αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα με την άφιξη ενός νέου στρατηγικού παιχνιδιού MMO βασισμένο στο Game of Thrones: Conquest.


Σε αυτό το νέο βιντεοπαιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Turbine και παράγεται από την Warner Bros. Interactive Entertainment και το HBO, θα συγκεντρώσετε τη δύναμη και τους πόρους που είναι απαραίτητα για την επίτευξη δόξας, θα περιηγηθείτε στο επικίνδυνο πολιτικό τοπίο του Westeros, θα σφυρηλατήσετε στρατηγικές συμμαχίες και θα ξεπεράσετε τις αντίπαλες απειλές, ώστε να αποκτήσετε το Σιδηρού θρόνο.

Το Game of Thrones: Conquest θα είναι διαθέσιμο αργότερα φέτος σε συσκευές Android και Apple συμπεριλαμβανομένων των iPhones και iPads στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες τους, το Google Play και το App Store.

Με την προ-εγγραφή, θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας ένα παιχνίδι "Prepare for War" που θα διατίθεται μόνο κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.