Ο πρόεδρος του HBO Casey Bloys μιλάει για τα γυρίσματα της 8ης σεζόν του Game of Thrones!


Με φρέσκια την ευφορία για το finale της 7ης σεζόν, ο πρόεδρος προγράμματος του HBO Casey Bloys είναι έτοιμος να ρίξει λίγο κρύο νερό στην αναμμένη φωτιά των φαν του Game of Thrones.


Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η παραγωγή για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα μπορούσε ενδεχομένως να ξεκινήσει από τον Οκτώβριο μέχρι τον Αύγουστο του 2018, μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη φορά. Αυτό επίσης θα μπορούσε να στηρίξει την ιδέα πως η 8η σεζόν μπορεί να μην προβληθεί μέχρι τις αρχές του 2019-αν ακόμα κάνουν γυρίσματα τον Αύγουστο, θα πάρει περισσότερο από 4 μήνες για το post-production.

Η HBO δεν επιβεβαίωσε ούτε αρνήθηκε τίποτα απ'αυτά, αλλά ο Bloys μίλησε στο THR για τις δυσκολίες του να γυρίζεις μια σειρά σαν το Game of Thrones:
Οι άνθρωποι της παραγωγής προσπαθούν να βγάλουν άκρη ένα χρονοδιάγραμμα για τα γυρίσματα και για πόσο καιρός θα πάρουν τα ειδικά εφέ. Τα γυρίσματα είναι αρκετά περίπλοκα- με όλες τις τεχνικές διαστάσεις- και τα ειδικά εφέ είναι εντελώς διαφορετική περίοδος παραγωγής με την οποία εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη. Αυτός είναι ένας μεγάλος παράγοντας σε όλα αυτά.
Ο Bloys δεν ανέφερε καν τον καιρό- έναν από τους λόγους που η 7η σεζόν ξεκίνησε τα γυρίσματα αργότερα στην χρονιά σε σχέση με το συνηθισμένο ήταν επειδή οι παραγωγοί της σειράς Dan Weiss και David Benioff ήθελαν να κάνουν γυρίσματα κατά την διάρκεια του χειμωνα, για το χιόνι.

Αν οι φήμες ισχύουν, η παραγωγή ενός έτους ακούγεται πολύ φιλόδοξη. Τουλάχιστον, τα σενάρια της 8ης σεζόν έχουν ολοκληρωθεί.


Θα μπορούσαμε να περιμένουμε περισσότερο από το συνηθισμένο όταν μίλησε για την αλλαγή τοπίου στην τηλεόραση, της οποίας το Game of Thrones είναι σίγουρα μέρος.
Όσο οι σειρές μεγαλώνουν και γίνονται πιο περίπλοκες, πρέπει να ακολουθήσω την καθοδήγηση των παραγωγών, θα ήταν καλό να το έχουμε αυτό κάθε χρόνο. Πρέπει να κάνουν την καλύτερη σειρά που μπορούν να κάνουν. Με μεγαλύτερες σειρές όπως το Westworld ή το Game of Thrones, μερικές φορές αν θες την μεγάλη σειρά και την μεγάλη εμβέλεια, χρειάζεται χρόνος.
Μεγαλύτερα διαλείμματα ανάμεσα σε σειρές έχουν γίνει φυσιολογικά στο πέρασμα των τελευταίων ετών, ακόμα και σε κωμωδίες όπως το Atlanta ή Shotime's Episodes του FX, και τα 2 είναι γνωστά για τα διαλείμματα 2 ετών ανάμεσα στις σεζόν. Και φυσικά, η HBO δεν είναι καινούργια στις διακοπές, όπως σειρές σαν το The Sopranos και το Curb Your Enthusiasm πήραν κάποια χρόνια διάλειμμα ανάλογα με την περίπτωση.

Από την μία, θέλουμε η τελευταία σεζόν του Game of Thrones να είναι σε υψηλή ποιότητα, αλλά από την άλλη, 2 χρόνια είναι πολύς καιρός για να περιμένει κανείς...
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.