Ο John Bradley μίλησε για τους White Walkers και την αληθινή κληρονομιά του Jon Snow!


Ο Sam Tarly ξεκίνησε την εκστρατεία του Game of Thrones στην Ακρόπολη και κατάφερε να θεραπεύσει την ασθένεια του Jorah. Στην συνέχεια άφησε την Ακρόπολη απογοητευμένος και πήγε στο Winterfell, όπου μαζί με τον Bran Stark έμαθαν την αλήθεια για την πραγματική προέλευση του Jon's Snow : Ότι στην πραγματικότητα είναι ο Aegon Targaryen, ο γνήσιος γιος του Rhaegar Targaryen και της Lyanna Stark.

Ο John Bradley περιέγραψε στα New York Times τι ακριβώς συνέβαινε σ 'αυτή τη σκηνή με τον Bran. "Ακόμα και το κοράκι έχει κενά στη γνώση του", είπε. "Και αν κάποιος έχει κενά στη γνώση του, ο Sam είναι πολύ, πολύ πρόθυμος να τα γεμίσει."

"Το θέμα για τον Sam είναι ότι πάντα έχει πολλά στο κεφάλι του. Ήταν τόσο απομονωμένος και αισθάνθηκε σαν ξένος. Νομίζω ότι ο Sam είναι το είδος του ατόμου που μπορεί να απορροφήσει πληροφορίες μάλλον αποτελεσματικά. Μπορεί σχεδόν να απορροφήσει τις πληροφορίες, σχεδόν υποσυνείδητα. Ο εγκέφαλός του δεν είναι ποτέ στάσιμος."


Ο Sam αντιμετωπίστηκε με καχυποψία στην Ακρόπολη και αυτό συνέβη και με τον Bran στο Winterfell. Φαίνεται αδιαπέραστο. Είναι λοιπόν πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι αυτοί οι δύο ξένοι βρήκαν ο ένας τον άλλο που αναγνωρίζουν τις ικανότητές τους. Ικανότητες που κανείς άλλος κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πολέμου δεν διαθέτει. Και θα μπορούσαν να είναι μια μεγάλη δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη, διότι αλληλοσυμπληρώνονται τόσο καλά.

Σχετικά με την κληρονομιά του Jon, ο Bradley πιστεύει ότι θα επηρεάσει τη σχέση του Jon και του Sam επειδή ο Sam σκέφτηκε ότι ο Jon αντιπροσώπευε τον απλό κόσμο.


"Ο Jon είναι ο νόμιμος κληρονόμος του σιδερένιου θρόνου και έτσι είναι υποχρεωμένος να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ο Sam τον αντιλαμβάνεται και το μέλλον των επτά βασιλείων. Και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει και το μέλλον του Σαμ, με πιο θετικό τρόπο από ό, τι θα μπορούσε να προβλέψει."

Όσο για το πώς οι Sam και Bran θα ενημερώσουν τον Jon για την αληθινή καταγωγή του, ο Bradley πιστεύει ότι ο Sam είναι το σωστό άτομο για τη δουλειά. "Ο Jon έχει την τάση να πιστεύει τον Sam γιατί είναι σοβαρός και έμπιστος".
Ένα άλλο πράγμα που θα μπορούσε να αλλάξει την αντίληψή μας: να συμπαθήσουμε τους White Walkers. Είναι μια σκέψη που εξετάζει ο Bradley:

"Μας είπαν λένε για ορισμένες ομάδες ανθρώπων, αυτοί οι άνθρωποι θέλουν αυτό, αυτοί οι άνθρωποι θέλουν το άλλο και αυτό είναι μόνο το μισό της ιστορίας. Αν οι White Walkers είναι ανθρώπινα όντα ενός είδους, τότε θέλουν κάτι. Αγωνίζονται με μια ηθική πυξίδα που μπορεί να είναι λίγο διαφορετική από τη δική μας. Δεν είναι ότι δεν έχουν ηθική, μπορεί να είναι διαφορετική από τη δική μας όμως. Οι προτεραιότητές τους είναι διαφορετικές. Έτσι αν είναι άνθρωποι με ηθική, καρδιά και οικογένειες, εκτός από μια καταστροφή όλων όσων υπάρχουν στον κόσμο, τότε αυτή είναι μια διαφορετική προοπτική."Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.