Ο Kit Harington αναμένει πολύ "αίμα" στην 8η σεζόν του Game of Thrones!


Πολλά μεγάλα πράγματα έγιναν στο "The Dragon and the Wolf" και ο Jon Snow ή Aegon Targaryen βρισκόταν στο επίκεντρο πολλών γεγονότων, όπως συνήθως.

Ο Kit Harington έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το φινάλε, πώς άλλαξε η σειρά, τι περιμένει από την 8η σεζόν και πώς αισθάνεται τώρα που όλα τελειώνουν.

Πρώτα απ 'όλα, αναφέρεται στο τελευταίο επεισόδιο, το οποίο είναι το μεγαλύτερο. "Νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα επεισόδια του Game of Thrones που έχω δει", λέει. "Έχει λίγο από όλα, ταιριάζει με την εποχή, και ταιριάζει επίσης με το ύφος της σειράς γενικά, και μου αρέσει. Αισθάνομαι πολύ περίεργος γι 'αυτό αυτή τη στιγμή. "

Ένα από τα αγαπημένα του μέρη του επεισοδίου ήταν η σκηνή στα ερείπια του Dragonpit:

"Ξέρετε, νομίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού του επεισοδίου, το οποίο πραγματικά ήταν παράξενο για όλους μας ως ηθοποιούς, βρισκόταν σε αυτό το λάκκο δράκων και όλοι όσοι βρίσκονται απέναντι από τον άλλο. Λέω, είναι κάτι περισσότερο για εμάς ως ηθοποιούς που είχαμε σκεφτεί να συνεργαστούμε. Αν σκεφτείτε πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους γνώριζαν ο ένας τον άλλο με φήμες, αλλά δεν είχαν συναντηθεί ποτέ. Έτσι, σαν Jon Snow, δεν είχα ιδέα για το πως φαίνεται η Cersei. Είχα μια ιδέα από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, αλλά δεν είχα ιδέα πώς είναι, πώς αλληλεπιδρά, πώς δουλεύει. Έτσι αυτό ήταν σημαντικό για το επεισόδιο και τη σειρά."Η δραματική σκηνή μεταξύ του Jon Snow και του Theon Greyjoy ήταν προσωπικά η αγαπημένη του σκηνή στο επεισόδιο.

"Νομίζω ότι ήταν πραγματικά ασυνήθιστο κομμάτι για μένα, το αγαπημένο μου στιγμιότυπο πραγματικά στο επεισόδιο, σε προσωπικό επίπεδο, ήταν να δουλεύω ξανά με τον Alfie Allen και να κάνω τη σκηνή με τον Theon όπου συναντιούνται στην αίθουσα θρόνου του Dragonstone. Λατρεύω αυτή τη σκηνή επειδή αγαπώ αυτό που κάνει ο Alfie με τον χαρακτήρα του. Έχω αγαπήσει το ταξίδι του αυτή τη σεζόν. Νομίζω ότι είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς αυτοί οι χαρακτήρες με αυτά που έχουν περάσει, αλληλεπιδρούν σε αυτή την σεζόνΤώρα εδώ είναι σαν άντρες, και νομίζω ότι ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να παίξω μαζί του."

Η στιγμή του Jon Snow και Theon Greyjoy βοήθησε στην επική αίσθηση της 80λεπτης δόσης, η οποία με πολλούς τρόπους ήταν δομημένη περισσότερο σαν μια ταινία από ένα τηλεοπτικό επεισόδιο. Το μήκος ήταν ουσιώδες για τον Kit, διότι θέτει τις βάσεις τι να περιμένουμε για το επόμενο έτος. Θεωρεί ότι ήταν μια δοκιμασία που δείχνει εάν μπορούνε να κάνουμε ένα επεισόδιο τόσο μεγάλο. Και με μειωμένο αριθμό επεισοδίων ανά εποχή, ο επιπλέον χρόνος είναι απαραίτητος.


"Για μένα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τελειώσω την σεζόν. Νομίζω, όπου η σειρά έχει υποφέρει με το φινάλε και την τελική σεζόν, έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο σε αυτά τα επεισόδια."Ο Harington μίλησε για την τελική σεζόν, και είναι σίγουρος ότι θα έχει πολλή μάχη και αίμα. "Αγαπάω αυτό, γι 'αυτό θα κάνω πραγματικά το καλύτερο ώστε να το απολαύσετε." Όσο για το τέλος, αναμένει ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί με ένα μπαμ. "Δεν μπορεί ποτέ να τελειώσει με τον τρόπο που ξεκίνησε", λέει. "Πάντα έπρεπε να τελειώσει με κάτι μεγάλο, και αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, και όχι με κάποια κόλπα αφήγησης, αλλά με κάποια πραγματικά μεγάλα πράγματα, θα το κάνουμε με όλους τους χαρακτήρες που έχουν απομείνει."

Ο ηθοποιός μιλάει επίσης για την επιτυχία του Game of Thrones και την πολιτιστική επιρροή του σε αυτό που τώρα ονομάζεται Χρυσή Εποχή της Τηλεόρασης.


"Για μένα, η σειρά δεν έχει κάνει τη διαφορά μεταξύ ταινίας και τηλεόρασης τόσο εύκολη στην αποκρυπτογράφηση. Στην πραγματικότητα, η επιτυχία για εμάς κατά κάποιον τρόπο, νομίζω, είναι να φτιάξουμε μια ταινία για την τηλεόραση, αλλά η τηλεόραση είναι επειδή γνωρίζεις αυτούς τους χαρακτήρες εδώ και επτά χρόνια. Ελπίζω ότι τα τελευταία έξι επεισόδια στην τελική σεζόν πρόκειται να μοιάζουν με ταινίες, ξέρετε, και γίνεται και τα δύο. Γίνεται στο σπίτι σας και στον κινηματογράφο. Ελπίζω να συμβεί αυτό. Νομίζω ότι συμβαίνει ήδη μερικές φορές, και αυτό είναι πραγματικά η ανάμειξη της μακράς μορφής ιστορίας και ενός επικού θεάματος."Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.