Συνέντευξη Kristofer Hivju : Η τρομακτική μοίρα του Τόρμουντ

Σε συνέντευξη στο Hollywood Reporter ο ηθοποιός που υποδύεται τον Τόρμουντ ρωτήθηκε για τη μοίρα του χαρακτήρα.

Στις σκηνές του Τείχους βλέπουμε τους Τόρμουντ και Μπέρικ να παρακολουθούν ανήμποροι την πτώση του και το χαμό πολλών «συναδέλφων». Ο ηθοποιός αν και ρωτήθηκε πολλές φορές για το αν ζει ο Τόρμουντ απάντησε πως ούτε ο ίδιος γνωρίζει. Ρωτήθηκε επίσης αν είναι ικανοποιημένος από το τέλος του Τόρμουντ, αν υποθέσουμε ότι δεν κατάφερε να γλυτώσει. Ο Hivju πιστεύει πως πέφτοντας το Τείχος υποθέτουμε πως δεν χρειάζονται πλέον Άγριους και Νυχτερινή Φρουρά, άρα αν έφυγε με τόσο δραματικό τρόπο το καταλαβαίνει.

Στο 6ο επεισόδιο είδαμε τον Τόρμουντ πιο φοβισμένο από ποτέ, γραπωμένο από νεκρούς να τον τραβούν προς τον πάγο. Ο ηθοποιός πιστεύει πως ο φόβος ωχριά μπροστά στο να βλέπει τους Γουόκερς στη βάση του Τείχους. «Όπως είπα τότε, είναι μια αναδρομή στο Hardhome. Ξέρει τι είναι αυτή η απειλή και τι γίνεσαι. Να βλέπεις το στρατό των νεκρών είναι ένα πράγμα. Αλλά να βλέπεις έναν δράκο ζόμπι με τον Night King πάνω του; Αυτό είναι κάτι που σου προκαλεί εφιάλτες. Είναι πραγματικά τρομακτικό».

Αν υποθετικά ο Τόρμουντ έχει γλυτώσει τι γνώμη θα έχει για τον διάδοχο πλέον του Θρόνου και συμπολεμιστή του Τζον, ο ηθοποιός είπε : «Όταν αποκάλεσαν τον Μανς Βασιλιάς Πέρα από το Τείχος ο Τόρμουντ γέλασε. Νομίζω ακόμη και ο Μανς γέλασε. Το θέμα με τους Άγριους είναι πως δεν έχουν βασιλιάδες. Αυτός είναι ο σκοπός του να είσαι ελεύθερος, ότι δεν έχεις κυβερνήτη. Αν συναντηθούν ξανά δεν νομίζω ότι θα άλλαζε η άποψη του Τόρμουντ για τον Τζον. Δεν νομίζω πως οι γενεαλογικές γραμμές που σου δίνουν το δικαίωμα στο θρόνο είναι μια ιδέα που θα αγκαλιάσει ο Τόρμουντ. Αλλά πιστεύω πως αν ο Τόρμουντ έπρεπε να διαλέξει έναν βασιλιά θα διάλεγε τον Τζον».

Η σειρά έχει αλλάξει τη ζωή του ηθοποιούς ποικιλοτρόπως. Του έχει φέρει μεγάλη δημοσιότητα αλλά περισσότερο τον ικανοποιεί που έχει τη δυνατότητα να υποδυθεί έναν χαρακτήρα που αγαπά, να εξερευνήσει και να καταλήξει σε τόσες απροσδόκητες κατευθύνσεις, αποκτώντας όλο και περισσότερο μια τρισδιάστατη φιγούρα. Απέκτησε πολλούς νέους φίλους και φανταστικές εμπειρίες. Γι αυτόν η φήμη δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα αλλά η τέχνη της υποκριτικής και θεωρεί φανταστικό που δουλεύει με τόσους ηθοποιούς που έχουν θεατρικό υπόβαθρο. 

Ο Hivju σίγουρα περνούσε καλά στα γυρίσματα, μοιράζοντας μαζί μας όλες αυτές τις αστείες στιγμές και προσωπικά πιστεύω κι ελπίζω πως θα τον δούμε ζωντανό στην επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.